A bevezető akcióban 59.99$-ért, azaz 18.000 forint alatt hazavihető az Oukitel C19 mobiltelefon, ami már az új Android 10 Go rendszert futtatja és a B20-nak köszönhetően a hazai 4G hálózaton is használható!

A Doogee és az Ulefone után, mintha kötelező lenne, az Oukitel is bemutatta a saját, Android 10 Go rendszerre épülő olcsó okostelefonját. Aalacsony ára miatt tartalék mobiltelefonnak, időseknek vagy fiataloknak is ideális lehet.

A 6.49 colos megjelenítő méretes, ám felbontása nagyobb, mint az Ulefone telefonjáé, de ennyi pénzért azt hiszem, egy rossz szavunk sem lehet az 1560 x 720 pixelért. A készüléket az alsó kategóriába pozicionálták, ennek megfelelően Android 10 Go rendszer fut rajta, hogy a gyengécske hardver mellett javítsanak a teljesítményen. Ehhez pedig 2GB memóriát és 16GB tárhelyet kapunk, természetesen microSD kártya használata lehetséges, hogy azon tároljuk a zenéinket, képeinket.

A noccsos kijelző felett egy 5 megapixeles előlapi kamerát kapunk, a hátoldalon pedig egy 13+2+2 megapixeles triumvirátus várja, hogy fotózhassunk velük. Processzorból itt is a MediaTek MT6737 modellre esett a választás, ami négy magos és maximálisan 1.3GHz-re képes. Természetesen GPS, arcfelismerés, 2.4 és 5GHz-es WiFi és Bluetooth is került bele. Az USB Type-C portján keresztül tölthetjük fel a 4000mAh kapacitású akkumulátorát.

 

A telefon támogatja a hazai B20 4G hálózatot. Két SIM kártyát kezel és ezen kívül maradt hely egy maximum 128GB méretű microSD memóriakártyának is. Alacsony ára miatt fiataloknak első telefonnak, idősebbeknek vagy második mobiltelefonnak tökéletes választás lehet. Az 59.99$-os árával pedig 18.000 forintba kerül, ha nem kérünk rá plusz biztosítást, akkor a szállítás 4.2$-ba kerül.

Az Oukitel C19 mobiltelefont itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás