250$ nem az az összeg, amiért hosszú éveket kellene spórolni, így a CHUWI HeroBook Pro remek kis alternatíva lehet, ha olcsón szeretnénk laptopot vásárolni.

A Chuwi HeroBook Pro a maga cca. 77.000 forintjával nem az Apple MacBook Air ellenfele akar lenni. Ez a laptop azoknak készült, akinek nem kell bonyolult műveleteket elvégezni a számítógépükön, de filmet nézni és szöveget szerkeszteni nem a telefonon vagy táblagépen szeretnének. Erre találták ki a Chuwi HeroBook Pro-ot, hogy azokat a feladatokat, amiket nem tudunk elvégezni a mobil eszközeinken, arra egy megfizethető alternatívát kínáljanak.

A HeroBook Pro se nem túl kicsi, se nem túl nagy. A 14.1 colos kijelzője 1920 x 1080 pixeles felbontással rendelkezik az 1.39 kilogrammot nyomó laptop. A processzora egy 14nm-en készült Intel Gemini lake N4000, ami alap órajelen 1.1GHz-en üzemel, cserébe keveset fogyaszt, beéri 6W-tal is. Ha nagyobb számításra lenne szükség, akkor a 14nm-es gyártástechnológiával készített processzor órajele maximálisan 2.6GHz-re emelkedhet.

Memóriafronton 8GB RAM-mal támogatták meg a gép működését, a belső tárhely mérete 256GB, amit egy SSD meghajtó szolgáltat. Aki az olcsó tárhelybővítés mellett dönt, azoknak jó hír, hogy a laptop maximálisan 128GB-os microSD memóriakártyát támogat. Így akár egy ilyen modullal is megtoldhatjuk a belső tárhely méretét.

A Chuwi HeroBook Pro billentyűzete teljes méretű, nem lettek összenyomva a gombok. Az angol kiosztású billentyűzet alatt egy méretes gesztusvezérlésre is alkalmas egérpad kapott helyet. A laptop oldalain megtaláljuk a MiniHDMI kimenetet, USB 2.0 és USB 3.0csatlakozót, fülhallgató és microSD kártyanyílást is. A HeroBook Pro Windows 10 operációs rendszert futtat. Így a Windows Update szolgáltatásból percek alatt letölthetjük a gépre a magyar nyelvi csomagot. A Chuwi HeroBook Pro jelenleg 249$-os áron vásárolható meg, így valóban egy olcsó laptop tulajdonosai lehetünk, amit így 80.000 forint alatt megvásárolhatunk. Az EU Priority Line szállítást választva áfa és vámmentesen rendelhetjük meg.

A Chuwi HeroBook Pro laptopot itt találod meg

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

 

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás