Sok pénzért nem nagy mutatvány mobiltelefont vásárolni, kevésből annál inkább. Összeszedtük a legnépszerűbb 25.000 forint alatti mobiltelefonokat.

UMIDIGI A3S

Az UMIDIGI A3S a kötelező minimumot hozza, 2GB rendszermemóriával és 16GB-os tárhellyel. De szerencsére azért meghagyták a microSD kártyás bővíthetőség lehetőségét is. A használt MediaTek MT6761 is az alsóházból való. A 12nm-en gyártott processzor maximálisan 2GHz-es, az AnTuTu benchmarkban pedig 51.000 pont körüli eredményre képes. Szerencsére nem a szabad szemmel is látható pixeles, ám nem is pengeéles kijelzőt kapunk. De az 5.7 colos, 1440 x 720 pixeles panelra nem lehet panaszunk a kategóriában. Az előlapon egy f/2.0 13 megapixeles optika kapott helyet, hátul egy f/2.0 16+5 megapixeles kamerákat kapunk. Alattuk a LED villanó és az ujjlenyomat olvasó található.

Mindent megkapunk, ami csak elvárható lenne egy ilyen kis telefontól. a/b/g/n/ac WiFi, Bluetooth 5.0 és GPS, Glonass, Galileo, BeiDou helymeghatározást is. A készülék két SIM kártyát képes kezelni és támogatja a hazai B20-as 800MHz-es LTE hálózatot is. Az Android 10 rendszerben természetesen megtalálható a magyar nyelvű menü is. A telefonhoz EU szabványú töltő és microUSB csatlakozóval ellátott kábel jár, így megmaradt a 3.5mm-es fülhallgató csatlakozó is. Az akkumulátora 3950mAh kapacitással rendelkezik.

Az UMIDIGI A3S 68$-ba azaz 21.000 forintba kerül, ami nagyon olcsóvá teszi az új modellt. Az EU Priority Line szállítást választva pedig áfa és vámmentesen rendelhető meg az új belépőszintű modell!

 

_____________________________________________________________

 

Az Ulefone Note 8P csak 18.000 forint

18.000 forintént valószínűleg nem azok fogják ezeket a készülékeket választani, akik a legerősebb hardverigényű mobilos játékokkal szeretnének játszani. De olcsóságuk miatt, még ha kevés kompromisszummal is, de számos felhasználónak elegendőek lehet ezeknek a modellek. A nagy kijelzőjük miatt jó lehet a nagyszülőknek, olcsósága miatt akár első mobiltelefonnak, de munkában egy másodlagos készüléknek sem rossz választás. Inkább egy ilyen összegű készülék essen bele a malteros vödörbe, mint a legújabb Samsung modell.

Az Ulefone Note 8P természetesen támogatja a hazai 4G hálózatot és mi sem természetesebb, hogy az Android 10 rendszert futtató modell magyar nyelvű menüvel is rendelkezik. A fedélzetén 2GB memória található, ami elegendő a mindennapokban, akik telefonálásra, tartalomfogyasztásra és csevegésre használják a telefonjukat. Processzora a MediaTek MT6737VW, ami nem a csúcskategóriát képviseli, a négy magos CPU maximálisan 1.3GHz-re képes. Jó hír, hogy az Android 10 Go rendszer, az Android OS-nek az az átdolgozott kiadása, amit kis teljesítményű hardverrel szerelt eszközökre fejlesztettek.

Sok készülékben még mindig csak 1GB memóriával találkozhatunk az Android Go rendszer esetében (pl. Xiaomi Redmi Go) így, bár a 2GB memória sem számít túl soknak a mai világban, azért még jobban hangzik a RAM méretének a duplázása. A belső tárhely mérete 16GB és szerencsére van memóriakártyás bővítés, egészen 128GB-ig. Jó hír, hogy egyszerre használhatunk két SIM és egy microSD memóriakártyát.

A készülék egy 5.5 colos, 960 x 442 pixeles felbontású kijelzőt kapott, felülre a noccs került, ahol az előlapi 5 megapixeles kamerát találjuk. A hátlapra két kamera került, a nagyobbik 8, a kisebbik 2 megapixeles felbontással rendelkezik. Természetesen GPS, Bluetooth 4.2, 2.4 és 5GHz-es WiFi is megtalálható a készülékben. Az európa szabvánnyal rendelkező adapterével tölthetjük fel a mobiltelefon 2700mAh kapacitású akkumulátorát.

Az Ulefone Note 8P mobiltelefont itt találod meg

 

___________________________________________________________

 

Az olcsó, 25.000 forintos Doogee S40 strapamobil!

 
doogee_s40_5.jpg Kivitelének köszönhetően sok helyen megállja a helyét a Doogee S40, egyetlen hátránya talán a kijelzője lehet. Ami 5.5 colos felbontással rendelkezik, azonban az IPS panel felbontása csak 480 x 960 pixel. Ez valószínűleg sokaknak hátrány lehet, de egy munkára, extrém körülményekre szakosodott mobiltelefont nem feltétlenül a magas felbontású kijelzője miatt választunk. doogee_s40_7.jpg A 24.000 forintos készülék a belépőszintet képviseli a hardveres felhozatalt látva. Így 2GB rendszermemóriát kapunk, a belső tárhely mérete 16GB, amit microSD kártyával toldhatunk meg, ha szűkén lennénk az adott keretnek. A MediaTek MT6739 processzor négy magos, Cortex-A53 magjai maximálisan 1.5GHz-re képesek. Két SIM kártyát is használhatunk a telefonban vagy az egyik helyére helyezhetjük be a memóriakártyánkat. A mobiltelefon természetesen támogatja a 800MHz-es, B20-as LTE hálózatot is. Nem csak az IP68 és IP69K minősítésnek, de a MIL-STD-810G katonai követelményeknek is megfelel a Doogee S40. A megerősített ház szinte mindennek ellenáll, a kijelzőt Gorilla Glass üveg védi. Az előlapra egy 5 megapixeles kamerát szereltek, a hátlapon egy 8+5 megapixeles kamera kapott helyet. doogee_s40_4.jpg   Az Android 9 rendszerben természetesen megtalálható a Magyar nyelvű menü is. A telefont egy 4650mAh kapacitású akkumulátorral látták el, amihez egy 5V/2A töltőt mellékelnek. A Doogee S40 mobiltelefont az EU Priority szállítással áfa és vámmentesen rendelhetjük meg 79$-ért (~25.000 forintért).

A Doogee S40 mobiltelefont itt találod meg

A 3G-s DOOGEE S40 Lite még olcsóbb, 22.000 forintba kerül

 

________________________________________________________

 

Rettentő olcsó az Ulefone ARMOR X6

armor_x6.jpg

Csak 60$-ba, azaz 18.000 forintba kerül az olcsó strapamobil. 5 colos kijelzővel, 2GB memóriával, 16GB tárhellyel és négy magos MediaTek MT6580 processzorral rendelkezik.Az új telefon bár EU piacra szánt modell, a B20-as hálózatot nem ismeri így maximum a 3G adta előnyöket aknázhatjuk ki vele. Bár aki csak telefonálásra használná a strapamobilt, azoknak így is megfelelő lesz.

ulefone-armor-x6-7.png

5 colos kijelzőt, 5 és 8 megapixeles előlapi és hátlapi kamerákat kapott a mobiltelefon, amit IP68 és IP68K védettséggel is elláttak. A két SIM kártyát kezelő készüléken Android 9 rendszer fut, amin megtalálható a Magyar nyelvű menü is. Akkumulátora 4000mAh kapacitású, amit az EU szabványú töltővel tölthetünk fel.

Az EU Priority Line szállítást választva áfa és vámmentesen rendelhető meg a 18.000 forintos Ulefone ARMOR X6 mobiltelefon

 

____________________________________________________________

 

Ulefone Armor X7

Az Ulefone Armor X7 strapabíró házzal rendelkezik. Azt is kibírja, ha leejtenénk és az IP68/69K tanúsítványnak köszönhetően 30 percig bírja a vízben, 1.5 méteres mélységig. Az 5 colos 1280 x 720 pixeles felbontással rendelkező kijelzőt teljesen körbe öleli a megerősített káva. A magasított peremeknek köszönhetően pedig leeséskor nem sérül meg a kijelző, ha lapos felületre ejtenénk le. A telefon támogatja a GPS, Glonass, Galileo műholdas helymeghatározást. 2.4 és 5GHz-es WiFi-vel is ellátták, Bluetooth-ból pedig a legfrissebb 5.0 verziót kapta meg.

Ulefone Armor X7 5.0 inch NFC IP68 IP69K Waterproof Android 10 2GB RAM 16GB ROM MT6761 Quad Core 4G Smartphone

A fedélzetén már a legújabb, Android 10 rendszer fut, amin természetesen elérhető a magyar nyelvű felület is. A hazai piacra is felkészítették a telefont, így támogatja a B20-as 4G LTE hálózatot is és két SIM kártyát is behelyezhetünk a telefonba. A biztonságunkról pedig a hátlapra szerelt ujjlenyomat olvasó gondoskodik. Fényképek készítésekor hagy minket cserben, hiszen az előlapra egy 5 megapixeles kamerát szereltek, a hátlapon pedig egy 13 megapixeles optika kapott helyet.

Ulefone Armor X7 5.0 inch NFC IP68 IP69K Waterproof Android 10 2GB RAM 16GB ROM MT6761 Quad Core 4G Smartphone

Az Ulefone Armor X7 a MediaTek Helio A20 MT6761VWE processzorát használja, ami négy magos és maximálisan 1.8GHz-re képes. Memóriából 2GB jár, a tárhely mérete 16GB. Nem sok, ezért a pénzért ez jár, de legalább meghagyták a memóriakártyás bővítés lehetőségét is, amiből maximálisan 128GB méretű kártyát használhatunk. A hátlap alá egy 4000mAh kapacitású akkumulátor került.

Az Ulefone Armor X7 az előrendelői akcióban 799$-ba, azaz 25000 forintba kerül, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetünk meg

 

_____________________________________________________________

 

Doogee X95

Az új Doogee X95, ami már az új Android 10 Go rendszert futtatja és a B20-nak köszönhetően a hazai 4G hálózaton is használható!

A 6.52 colos megjelenítő méretes, ám felbontása nem a legnagyobb, de ennyi pénzért azt hiszem egy rossz szavunk sem lehet az 1200 x 540 pixeles felbontásért. A jó hír pedig, hogy nem TFT, hanem IPS panelt kapunk. A készüléket az alsó kategóriába pozícionálták, ennek megfelelően pedig 2GB memóriát és 16GB tárhelyet kapunk, természetesen microSD kártya használata lehetséges.

A noccsos kijelző felett egy 5 megapixeles előlapi kamerát kapunk, a hátoldalon pedig egy 13+2+2 megapixeles triumvirátus várja, hogy fotózhassunk velük. Processzorból egy MediaTek MT6737V/WA került bele, ami négy magos és maximálisan 1.3GHz-re képes. Nagyon jó hír, hogy a Doogee X95 már a legújabb Android 10 rendszert futtatja. Természetesen GPS, arcfelismerés, 2.4 és 5GHz-es WiFi és Bluetooth is került bele. Megvan a 3.5mm-es fülhallgató csatlakozó is, a microUSB portján pedig 5V/2A teljesítménnyel tölthetjük fel a 4350mAh kapacitású akkumulátorát.

Alacsony ára miatt fiataloknak első telefonnak, idősebbeknek vagy második mobiltelefonnak tökéletes választás lehet. Az 59.99$-os árával pedig 21.500 forintba kerül, ha nem kérünk rá plusz biztosítást, akkor a szállítás 5.8$-ba kerül. De még így is kivételes ajánlat a Doogee X95, az EU Priority Line szállítás áfa és vámmentes

A Doogee X95 mobiltelefont itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás