A 40 milliméteres driverekkel rendelkező fejhallgató egy JIELI AC6916A chipet kapott, amivel Bluetooth 5.0 kapcsolatra képes. Nevezhetjük akár hibrid eszköznek is, hiszen nem csak vezeték nélkül, de a fejhallgatón található csatlakozónak köszönhetően, akár 3.5 milliméteres jack csatlakozóval is használhatjuk.

 

A gyártó mindent kimaxolt, amit csak lehetett, így a BlitzWolf AIRAUX AA-ER1 még microSD kártyafoglalatot is kapott, így akár memóriakártyát is behelyezhetünk, hogy arról hallgassuk kedvenc zenéinket. Összecsukható, így kis helyen is elfér, a beépített akkumulátora 300mAh kapacitással rendelkezik, így 2-3 óra alatt feltölthető, amivel 17 órán keresztül használható zenehallgatásra (világítást használva 8.5 óra). Természetesen, ha a 3.5 milliméteres csatlakozón keresztül használjuk, akkor még az akkumulátorát sem kell tölteni.

A Bluetooth kapcsolatnak és a beépített mikrofonnak köszönhetően akár még telefonálhatunk is, hiszen akár headsetként is használhatjuk. Tényleg minden igényt megpróbáltak kielégíteni, így még RGB világítást is kapott, ennek köszönhetően hangulatunktól függően beállítható, hogy milyen színben világítson a fejhallgatónk. A BlitzWolf olcsón nyújt megoldást a zenehallgatásra, hiszen a AIRAUX AA-ER1 19.99$-ba, azaz 6.200 forintba kerül.

A BlitzWolf AIRAUX AA-ER1 fejhallgatót itt találod meg

 

Gamer fejhallgató a BlitzWolf-tól

BlitzWolf BW-GH1 Gaming Headphone 7.1 Surround

A BlitzWolf megint egy olyan termékkategóriában újított, amit nem gondoltunk volna. Legújabb fejhallgatójukat gamereknek szánják. Az 50mm-es driverekkel ellátott fejhallgató virtuális 7.1-es hangzásra is képes, ezért pedig nem a megszokott 3.5 milliméteres jack, hanem USB porttal látták el. A leírás szerint nem csak PC-vel, hanem játékkonzolokkal is kompatibilis, de sajnos bővebb információ nem derül ki a termék leírásából.

Az RGB világítással rendelkező BlitzWolf BW-GH1 fejhallgató egy flexibilis szárú mikrofonnal is rendelkezik, hangerőt pedig közvetlenül a fejhallgatóról is állíthatunk. A BlitzWolf BW-GH1 fejhallgató az előrendelői akcióban 31.99$-ba, azaz körülbelül 10.000 forintba kerül a Banggood webáruházban.

A BlitzWolf BW-GH1 fejhallgatót itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on

A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás