Lezárható akkumulátor, kerékpárba rejtett pumpa. Számos újdonsággal szerelték fel a HIMO Z20-at

Egy jó hírrel kezdjük, hiszen a HIMO Z20 európai raktárból vásárolható meg, így nem csak rövid szállítási idővel számolhatunk, de áfa és vámmentesen rendelhetjük meg. Az elektromos kerékpárt 3 módban használhatjuk: normál pedálos, hibrid és elektromos módban. Ennek köszönhetően tisztán elektromos módban 50, hibrid módban, amikor a tekerés mellett az elektromos motor is besegít, 80 kilométert is megtehetünk vele. 25km/h maximális sebességet érhetünk el a 250W teljesítményű motorjának köszönhetően. Az akku pakkot viszonylag gyorsan, 5 óra alatt feltölthetjük.

Más elektromos kerékpároktól eltérően itt pár újdonságot is kapunk. Az egyik, hogy a HIMO Z20 összecsukható, így arra is kiválóan alkalmas, hogy az autó csomagtartójában szállítsuk addig, amíg meg nem találjuk a tekeréshez való legjobb terepet. A kivehető akkumulátora kulccsal zárható, így biztonságban tudhatjuk az akku pakkunkat. Nem utolsó sorban, az ülés alá egy pumpát is rejtettek, így ezt sem kell magunkkal vinnünk az útra, hiszen mindig kéznél lesz.

A HIMO Z20 IPX7 védelmet is kapott, így az sem akadály, ha elkapna minket egy nyári zápor. 6 sebességes Shimano váltóval szerelték, a kormányon pedig megtalálható egy apró kijelző, amiről minden fontos adat leolvasható. Az elektromos kerékpár a Geekbuying európai raktárában 899$-ba kerül, a szállítás pedig ingyenes.

A HIMO Z20 elektromos kerékpárt itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on

A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás