A Banggood webáruházban már feltűnt a gyerekeknek szánt elektromos kétkerekű. Az oldalon feltüntetett árat még ne vegyük készpénznek. Valószínűleg, amint beindul a forgalmazása, és feltöltik a raktárkészleteket, a weboldalon feltüntetett árnál olcsóbb lesz az újdonság.

 

A Ninebot E8 elektromos rollert a gyártó a 6-12 év közötti gyerekeknek szánja. Ennek megfelelően a súlya, terhelhetősége és végsebessége is más, mint egy normál elektromos rollernek. Az újdonság kinyitva 83 x 33.5 x 85 centiméter méretű, súlya pedig 8 kilogramm. A kék és rózsaszínben kapható roller. első teleszkóppal rendelkezik, kerekei tömör gumi.

Az első kerékbe épített motor teljesítménye 130W és természetesen a Ninebot rollereiből ismert fékezési energiavisszanyerő rendszert is beépítették. Az első kerék elektromos motorfékkel, a hátsó pedig tárcsafékkel rendelkezik. Ellátták rövidzárlat, túláram és túlmelegedés elleni védelemmel is. A töltési idő a gyártói adatok szerint 4 órát vesz igénybe, a megtehető maximális távolság 10 kilométer. A maximálisan 50 kilogramm terhelést bíró roller végsebessége 14km/h.

A Banggood webáruháztól egyelőre értesítést kérhetünk, hogy amint beérkeznek a készletek, jelezzék azt felénk. Ha megtetszett ez a gyerekeknek készített elektromos roller, érdemes lesz megvárni, míg feltöltik a készleteket. Valószínűleg az ár mérséklődni fog, illetve ha kapunk hozzá kedvezmény kódot, akkor azt megosztjuk majd a Facebook oldalunkon.

A Ninebot E8 elektromos roller itt található meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás