Aki egy olcsó, ám 10 colos Androidos táblagépet szeretne, ami még az idehaza is használt B20-as 4G hálózatot is támogatja, nekik lehet ideális választás az Alldocube iPlay 20.

 

Akár navigációra is használható az olcsó, 10.1 colos IPS kijelzővel ellátott tablet PC, ami 1920 x 1200 pixeles felbontással rendelkezik. A megjelenítőt a Corning féle Gorilla Glass védi a karcoktól. Memóriából 4GB-ot kapunk, a belső tárhelyének mérete 64GB, amit memóriakártyával akár 512GB-ig tovább bővíthetünk, hogy azon tárolhassuk a zenéinket, videóinkat. Processzorból a Spreadtrum SC9863A 1.6GHz-en üzemelő modelljét kapta meg, ami nem egy csúcs lapka, de a termék árát nézve érthető ez a CPU választás.

Az Alldocube iPlay 20 táblagép SIM kártyát is fogad és támogatja a B20-at is, tehát a hazai 4G hálózattal is kompatibilis. Ellátták helymeghatározással is, amiből GPS, Beidou műholdakat képes kezelni, így egy nagyméretű navigációként is használhatjuk a táblagépet. Szerencsére nagyon vékonyra szabták, hiszen 24.5 x 14.9 x 0.79 centiméteres háza nem mondható vastagnak, súlya 450 gramm. Egy 6000mAh kapacitású akkumulátorral látták el, amit USB Type-C proton keresztül tölthetünk fel. Szerencsére megmaradt a 3.5 milliméteres jack csatlakozó is, így vezetékes fülhallgatót is használhatunk.

Az előlapon egy 2 megapixeles, a hátlapon 3 megapixeles kamera kapott helyet, amivel ugyan nem fogunk csúcsminőségű képeket készíteni, de szükségmegoldásként, adva van a lehetőség képek, videók készítésére. Az Alldocube iPlay 20 természetesen már az új Android 10 rendszert futtatja. Így, ha nem egy erőgépre lenne szükségünk, akkor ez a gép is jó választás lehet. 121.99$-ba, azaz 38.500 forintba kerül, amit az EU Priority Line szállítást választva áfa és vámmentesen rendelhetünk meg.

Az Alldocube iPlay 20 táblagépet itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás