Ha a kép már szinte tökéletes a 4K felbontásra képes Hawkeye Firefly X akciókamerával, a legjobb hangminőség eléréséhez még külső mikrofont is csatlakoztathatunk hozzá.

Mindent belezsúfoltak, amit csak lehetett, így az akciókamerák koronázatlan királyánál, a GoPro-nál is látott érintésérzékeny kijelzővel látták el a Firefly X modellt. Kapott elektronikus képstabilizálást, hogy remegés mentes felvételek készíthessünk, 4K/60fps-re is képes és a már említett, külső mikrofon csatlakozási lehetőséggel pedig az egész nyaralásunkat kiváló kép és hangminőségben rögzíthetjük. Mindezt pedig egy  új generációs GoPro akciókamera árának a feléért!

Az akciókamera hátoldalán helyet foglaló kijelző 2.35 colos, de kis méretéhez képest elismerésre méltó, 960 x 480 pixeles felbontással rendelkezik az IPS panel. A kamerát IP66-os védettséggel látták el, a széles látószögű lencsének köszönhetően, ami 150 fokban képes rögzíteni, nem fogunk lemaradni semmi fontos pillanatról sem. A képalkotáshoz használt szenzor Sony IMX377 modell, a feldolgozáshoz pedig az Ambarella H22S85 processzort használja. Ezzel pedig elérhető az akár 4K felbontású videók rögzítése 60fps mellett is.

A Hawkeye Firefly X akciókamerát 7x digitális zoommal látták el, felvértezték a Gyro 4.0 stabilizátor funkcióval, amivel elérhető az elektronikus képstabilizálás, így remegés mentes videófelvételeket készíthetünk. Ellátták WiFi és Bluetooth kapcsolattal is, a videóinkat a HDMI kimenetnek köszönhetően azonnal visszanézhetjük a televízión is, közvetlenül a kameráról. A szabványos ¼-es menetének köszönhetően akár kameraállványon is használhatjuk. A cserélhető 1200mAh kapacitású akkumulátorral maximálisan 2 órán keresztül rögzíthetünk vele, amit már a modern USB Type-C porton keresztül tölthetünk fel. A Gearbest webáruházból az EU Priority Line (DPD) szállítással áfa és vámköltségek nélkül rendelhető meg.

A Hawkeye Firefly X akciókamerát itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

Hozzászólás