Lassan eljön az az idő, amikor már nagyon nehéz újat mutatni. Valószínűleg sokan észrevették, hogy ahogyan a mobiltelefonok, úgy a TV Boxok piaca is kezd egyhangúvá válni. A Magicsee N6 Plus nem hoz semmi kimagasló újdonságot, de amit tud, abból a maximumot nyújtja!

A Magicsee N6 Plus médialejátszón jól észrevehető, hogy fontosnak tartották a stabil és gyors vezeték nélküli kapcsolatot. Ezért egy külső antennával is ellátták, amivel a kétcsatornás, 2.4 és 5GHz-es WiFi jelet képes kezelni, hogy online stream vagy egy NAS-ról játszva is le a filmeket, ne legyen gond az adatátviteli sebességgel. Ezek mellett természetesen megmaradt a jó öreg 1000Mbps sebességű LAN, ha gyors vezeték nélküli kapcsolatra vágynánk.

A hardveres alapokat az új Amlogic S922X processzor adja. A 6 magos CPU „H” utótaggal ellátott verziója nálunk is tiszteletét tette a Beelink GT-King Pro médialejátszóban, ami az eddig nálunk járt legerősebb médialejátszó volt. A Magicsee N6 Plus 4GB rendszermemóriát kapott, így szinte nincs olyan alkalmazás, ami megtöltené ezt a memóriamennyiséget. Tárhelyből 128GB-ot kapunk, így rengeteg zeneszámot, fotót, videót tárolhatunk közvetlenül a lejátszón.

A lejátszót számos csatlakozóval látták el, így 1 x USB2.0, 2 x USB3.0, 1000Mps LAN, AV, optikai kimenet, HDMI 2.1 és memóriakártya olvasót is kapott. A médialejátszó Android 9 rendszert futtat, a távirányítója támogatja a hangvezérléses keresést. A Magicsee N6 Plus médialejátszó 98.99$-ba ( ~30.000 forintba kerül), Ami az EU priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg.

A Magicsee N6 Plus médialejátszót itt találod meg

Gearbest rendelés menete  

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

Hozzászólás