Korábban már írtunk a gyártó Android 10-es belépőszintű modelljéről, az UMIDIGI A3S mobiltelefonról. A 21000 forintos mobiltelefon kissé átdolgozott kiadása az UMIDIGI A3X, ami külsőre modernebb megjelenést kapott.

A hardveres alapokat nézve minden maradt a régiben, mint ami az A3S-ben is megtalálható volt, de itt szerencsére már több memóriával gazdálkodhatunk. Így RAM-ból máris 3GB áll majd a rendelkezésünkre, a belső tárhely mérete pedig 16GB. Utóbbi nem sok, de legalább lehetőségünk van microSD memóriakártyás bővítésre is. Megmaradt az alsóházból való MediaTek MT6761 is. A 12 nanométeren gyártott processzor maximálisan 2GHz-es, az AnTuTu benchmarkban pedig 51.000 pont körüli eredményre képes.

Más kijelzőt kapott, hiszen itt már egy noccsos megjelenítővel lesz dolgunk. A mérete 5.7 colos maradt, ám a felbontása kicsit nőtt, 1512 x 720 pixelre hízott. Az előlapon egy f/2.0 13 megapixeles optika kapott helyet, hátul f/2.0 16+5 megapixeles kamerákat kapunk. Alattuk a LED villanó és az ujjlenyomat olvasó található. Az Android 10 rendszerben természetesen megtalálható a magyar nyelvű menü is. A telefonhoz EU szabványú töltő és microUSB csatlakozóval ellátott kábel jár, így megmaradt a 3.5mm-es fülhallgató csatlakozó is, az akkumulátora pedig 3300mAh kapacitással rendelkezik.

Mindent megkapunk, ami csak elvárható lenne egy ilyen kis telefontól. a/b/g/n/ac WiFi, Bluetooth 5.0 és GPS, Glonass, Galileo, BeiDou helymeghatározást is. A készülék két SIM kártyát képes kezelni és támogatja a hazai B20-as 800MHz-es LTE hálózatot is.

Az UMIDIGI A3S 69$-ért (21000 forintért) vásárolható meg

Az UMIDIGI A3X pedig 79$-ért, (azaz 24000 forintért) vásárolható meg

Minden esetben, ha a virtuális bevásárlókosárba tettük a terméket, az EU Priority Line opciót válasszuk az áfa és vámmentes szállításhoz

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

Hozzászólás