Nem hiába ilyen sikeres az Ulefone Armor 7, hiszen mindent tud, amit egy középkategóriás mobiltelefonnak tudnia kell, sőt még többet is. Nem meglepő. hogy idehaza is sokan keresik a telefont, így a Google keresési találatai között is látható, hogy nagy érdeklődésnek örvend idehaza a középkategóriás strapamobil.

Az Ulefone a MediaTek Helio P90-et választotta, ami a TSMC 12 nanométeres FinFET node-ján kerül gyártásba, ami az AnTuTu benchmarkban 218.000 körüli pontszámra képes. Hasonló paramétereket kapott az Armor 7, mint a legújabb Doogee S95 Pro, ami nálunk is tiszteletét tette. (A Doogee S95 Pro tesztet itt találod). Így itt is már nyugodtan mondhatjuk azt, hogy hihetetlennek tűnő 8GB rendszermemória áll a rendelkezésünkre, a belső tárhely mérete pedig 128GB. Természetesen nem maradhatott ki a microSD kártyás bővíthetőség sem. Így a két SIM kártyát fogadó tálca egyik slotjára egy maximálisan 256GB-os memóriakártya is kerülhet.

Ütésálló házat kapott, IP68/IP69K tanúsítványának köszönhetően pedig a vizet is jól bírja. A 6.3 colos megjelenítő 1080 x 2340 pixeles, felette a 16 megapixeles kamera található, amivel elérhető az arc alapú kijelző feloldás is. Támogatja a GPS/GLONASS/BEIDOU/Galileo helymeghatározást. Ellátták Bluetooth 5.0-val, 2.4/5GHz-es WiFi kapcsolattal és NFC-vel is, így az érintéses fizetés is megoldott. A mellékelt EU szabványú adapterével, 15W teljesítménnyel tölthetjük fel az 5.500mAh kapacitású akkumulátorát. De támogatja a Qi vezeték nélküli töltést is, amivel 10W teljesítménnyel pumpálhatjuk bele az elektronokat a méretes telepbe.

Kamera fronton is újítottak, így a hátlapon már egy 48 megapixeles optika a főegység. Ezt egészíti ki egy 16+8 megpixeles kamera. A két SIM kártyát kezelő mobil támogatja a hazai B20 hálózatot is. Az Android 9 operációs rendszert futtató mobil természetesen magyar nyelvű menüvel érkezik.

A legújabb Ulefone Armor 7 mobiltelefon 359$-ba kerül, amit a kosárba téve az EU Priority Line (DPD) szállítással áfa és vámmentesen rendelhetsz meg

(Így rendelhetsz könnyen és gyorsan a Gearbest webáruházból)

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

Hozzászólás