A Robosem T9 egy olyan játék, amire nem igaz az, hogy a kínai olcsó. Hiszen, aki jó mélyen a zsebébe tud nyúlni, azok 148.000 forintért máris beszerezhetik ezt az átalakulni képes mini robotot.

Aki „Kínaizik” az hozzászokhatott ahhoz, hogy mindenhez olcsóbban jut hozzá. Nem csak azért, mert nem kell a hazai kereskedők plusz költségét kifizetni, de élhetünk az áfa és vámmentes szállítási módokkal, meg persze a kedvezmény kódokkal is, amik minden nap, több száz termékhez frissülnek.

Az alumínium, műanyag és gumiból felépülő Robosem T9 majdnem 1.5 kilogrammot nyom. Az egész robotot apró motorok mozgatják, így az Android és iOS kompatibilis mobiltelefonunkkal vezérelhetjük. Mozgathatjuk a karját, csuklóját, könyökét, lábát, hogy a lehető legprecízebb mozgásokat is le tudja utánozni. Sőt egy gombnyomásra autóvá alakíthatjuk, hogy így vezérelhessük tovább.

A mobiltelefonunkkal és a kiterjesztett virtuális valóságnak köszönhetően egy kis játékra is lehetőségünk van, azon kívül, hogy akár autókázhatunk is vele. A 3D-s grafikus szoftvernek köszönhetően pedig új lehetőségek nyílnak ki előttünk, hiszen saját magunk szabhatjuk testre a robot mozgását.

Egy biztos, a Robosem T9 nem egy hétköznapi termék, amiben sok lehetőség rejlik. Az ára nem épp a pénztárcabarát kategóriába esik, de az ilyen egyedi, különleges termékeket nem is nagyon osztogatnak gombokért.

A Robosem T9 499$-ért előrendelhető, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen vásárolhatunk meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt

Megosztás

Hozzászólás