A 2011-ben alapított Baseus viszonylag gyorsan ismertté vált. Már 180 országban találkozhatunk üzleteikkel és már idehaza is összefuthattunk a gyártó nevével és széles termékpalettájával.

A Baseus telefontartók megannyi darabjából szemezgettünk, melyek közül találunk a szellőzőre, a műszerfalra és a szélvédőre felhelyezhető példányt is. Legyen az normál, gravitációs vagy elektromos karokkal szerelt modell, amelyek közül választhatjuk a vezeték nélküli töltésre alkalmas megoldásokat is! A közel 50 modellből álló paletta legjobb tagjait válogattuk össze, hogy mindenki megtalálhassa a számára megfelelő darabot.

 

Baseus Cable Clip

Talán a legegyszerűbb megoldás, a szellőző rostélyra rakható mágneses tartó, ami még kábeltartóval is rendelkezik. Természetesen egy mágneses tapaszt kapunk hozzá, amit a telefonunk hátuljára kell feltennünk. Ezáltal a mágnes fogja megtartani a telefonunkat, így akár függőlegesen, de akár vízszintes helyzetben is használhatjuk a telefonunkat.

A Baseus Cable Clip modell 10.98$-ba kerül, és 4 színből választhatunk

 

________________________________________________________

 

Baseus Adjustable Clip Type 360

Ezt a modellt a kormány mögé helyezhetjük fel. Természetesen számolnunk kell a műszerfal magasságával is kidolgozásával, hogy valóban ez a számunkra megfelelő mobiltartó-e vagy sem. A klipsz szerű tartóban vízszintesen helyezhetjük bele a mobiltelefonunkat. Így, mivel a telefon csatlakozója szabadon van, kábelen keresztül tölthetjük azt.

A két színben kapható telefon tartó 9.9$-ba kerül

 

________________________________________________________

 

Baseus Horizontal Direct-view Gravity Linkage

Szintén a kormány mögé vagy akár a műszerfalra is felhelyezhető ez a tartó, ami vízszintes helyzetben képes megtartani a mobiltelefonunkat. Gravitációs megoldással működik, tehát ha behelyezzük a telefont, az oldalsó karmok automatikusan rázáródnak. Nem tapadókorongot, hanem egy 3M ragasztós felületet kapunk, így később nem tudjuk áthelyezni azt.

A feketében kapható autós tartó 10.99$-ba kerül

________________________________________________________

 

Baseus Metal Connecting Rod

A tartó bár úgy tűnik, mintha a szellőzőre helyezhető modell lenne, ezt a műszerfalra kell ragasztani és lelógatni a szellőző felé. Ez is megkapta a gravitációs kidolgozást, így a telefon súlya erősíti rá a tartó oldalsó karajait.

A négy színben kapható tartó 15.41$-ba kerül

________________________________________________________

 

Baseus Gravity Linkage Auto Lock

Az egyik személyes kedvencem, ami nem rendelkezik semmi extra funkcióval, csak arra használhatjuk, amire rendeltetett. Tapadókorongos megoldásának köszönhetően álló helyzetben, akár az autó műszerfalára is felhelyezhető. De akár a szélvédőre is felrakhatjuk.

Úgy alakították ki az oldalsó karokat, hogy ha behelyezzük a telefont, a telefon súlya által az alsó tartó rész lesüllyed, ami bezárja az oldalsó karmokat is. Természetesen kábelen keresztül tölthetjük a tartóba helyezett mobiltelefont. Egyszerű és könnyen használható, cserébe nem kerül sokba.

A Baseus Gravity Linkage Auto Lock telefonos tartó 11.99$-ba kerül

________________________________________________________

 

Baseus Metal Glass 10W Qi

A következő modell már kicsit komolyabb megoldás. A szellőző rostélyra szerelhető. Ez is a telefon súlya áltatl zárja össze az oldlasó karokat, ám ez a modell már 10W teljesítményű Qi vezeték nélküli töltésre is képes. Így vezetés közben még a telefont is tölthetjük róla.

A három színben kapható Baseus Metal Glass 10W Qi modell 21.99$-ba kerül

 

________________________________________________________

 

Baseus Intelligent Infrared Sensor Auto Lock 10W Qi

A Qi töltők továbbfejlesztett modellje, ami már az infravörös szenzorának köszönhetően automatikusan bezárja az oldalsó tartó karmokat, ha behelyezzük a telefonunkat. Szintén az autónk szellőzőjére kell felhelyeznünk és maximálisan 10W teljesítménnyel tölthetjük a Qi kompatibilis mobiltelefonunkat. A tartó oldalán egy gomb is megtalálható, ami a motorikusan mozgatható oldalsó karnak köszönhetően kioldja a telefont és kivehetjük azt a tartóból.

A Baseus Intelligent Infrared Sensor Auto Lock 10W Qi telefon tartó 27.09$-ba kerül

________________________________________________________

 

Baseus Smart Infrared Sensor Auto Lock 10W Qi

Aki nem szeretné a szellőzőn tárolni a telefont, de szeretne Qi töltést, akkor ezt a tartót nekik találták ki. A műszerfalra vagy akár a szélvédőre is felhelyezhető a a vákuumos talpnak köszönhetően. Vízszintesen vagy akár függőlegesen is tartható benne a telefon. A Qi vezeték nélküli töltést támogató telefonunkat pedig maximálisan 10W teljesítménnyel képes tölteni.

A Baseus Smart Infrared Sensor Auto Lock 10W Qi tartó 29.99$-ba kerül

 

Ez „csak” egy kis ízelítő volt a Baseus telefontartók sokaságából. Közel 50 modellből választhatsz, ha erre a linkre kattintasz

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt

Megosztás

Hozzászólás