Hátizsákra mindig szükség van. Sokan sokfélét és sok helyen használunk. Iskolában, munkában, kiránduláshoz és még vásárláskor is jól jön. A Mi Backpack Classic egy olyan 15 colos laptopok szállítására alkalmas hátizsák, ami külső USB porttal is rendelkezik, így akár egy power bankot elrejtve a belsejében, a kimenetnek köszönhetően a kezünkben tartva is tölthetjük a telefonunkat.

Bár a nevében szereplő Mi jelző által azonnal azt gondolhatnánk, hogy egy Xiaomi termékről van szó. Ám sem a táskán sem a csomagoláson nem találkoztam Xiaomi logóval. Bár, ez korábban is előrevetítette sejtésemet, hogy csak a „Mi” szócska tévesztheti meg a vásárlókat, hiszen nem Xiaomi termékről van szó.  A táska csak 15$-ba került, de nagyon kíváncsi voltam, hogy milyen lehet valójában így megrendeltem.

 

Mi Backpack Classic – Kicsomagolás

 

Igazán nem is beszélhetünk kicsomagolásról, mert csak egy átlátszó, újra zárható nylon zacskóban érkezett a táska. Semmi extra doboz, leírás. Három színben kapható, feketében, szürkében és pirosban. Én az előbbi, fekete variánst rendeltem meg.

Nem hazudtak, valóban irodai stílusú, már ha egyáltalán van ilyen jelző. Inkább mondanám minimalistának a megjelenését. Nem túl nagy, nincs nagy mélysége, pont arra jó, hogy betegyük a laptopunkat, a táblagépünket, pár iratot. Mellé dobunk egy üveg ásványvizet és pár szendvicset, hogy túléljük a napot. Nem pakolhatjuk bele még a holnaputánt is, cserébe nem is fogunk a tömegközlekedési járműveken plusz egy főnek szánt helyet elfoglalni, ha a hátunkon hordjuk a táskát.

A 17 literes kapacitással rendelkező táska külsőre semmi extrát nem hoz. Semmi minta, logó, extra kis zsebek és titkos bújtatók. Az első cipzáras zseb függőlegesen nyílik. Ide betehetjük a pénztárcánkat, bérletünket vagy bármi kisebb dolgot. A középső zsebet én csak mappatartónak hívom, hiszen szinte semmi vastagsága nincs. Ez pont arra való, ha van pár iratunk, ami egy vékony mappában foglal helyet, esetleg pár genoterm, akkor ezek itt biztosan nem fognak sérülni. erre pedig nagyon jó ez a vékony fakk, én is ebbe tettem az A4-es méretű irataimat, amikor a napokban ügyeket kellett intéznem.

Mi Backpack Classic – A nagy próba

 

A nagy zseb a maga teljes, 17 literes kapacitásával egy 15 colos laptopot is képes elnyelni. Egy régi 15.6 colos Acer laptopom pont pelefért, de csak úgy, hogy a táska tetejét rá kellett hajtanom a laptop széleire. Viszont a HP Omen laptopom is 15.6 colos, azaz névlegesen ennyi, a vastag káváinak köszönhetően sokkal szélesebb és hosszabb is, mint egy átlagos laptop, így ez már nem fért bele a táskába.

A 13.3 colos Teclast F6 Pro laptopomat simán elnyelte. Még úgy is, hogy beleraktam a külön kis táskájába és még így is pont elfért a hátizsák, erre kialakított zsebében. Jó pont, hogy egy gumis, tépőzárral rendelkező pánttal le is zárhatjuk a laptop tartó zsebet. Így ha vízszintes helyzetben nyitnánk ki a táskát, akkor ezzel meggátolhatjuk azt, hogy véletlenül kiessen a laptopunk a táskából. Ebben a nagy fakkban, az elülső részen két tolltartó és két kisebb zsebet találunk, ahová berakhatjuk a külső merevlemezüket vagy pendriveunkat is.

A hát rész nem kapott ergonomikus kialakítást, csak egy körülbelül 0.5 centiméter vastag, puha réteggel látták el. A hátsó rész nem kapott lyukacsos, szellőző részt sem, így nyáron hosszabb viselet után könnyen megizzadhatunk alatta. A vállpántokon azonban nem spórolták a ki a lyukacsos, szellőző részt. Ebből igazán kerülhetett volna a táska hátfelőli oldalára is. A vállpánt kellően merev, hogy ne hajoljon össze vissza és szerencsére kellően széles is, hogy stabilan álljon a vállunkon. A táska egy fület is kapott, így egy kézben is tarthatjuk. A borítás 100% poliészter, vízlepergető hatású. A nagy zseben két cipzár is található, a többi zsebre csak egy-egy került.

 

Mi Backpack Classic – Vélemény

 

Nincs olyan párnázása, mint az ASUS laptop hátizsákomnak, hiszen ott még a zseb is ki van bélelve, de nem is egy kategória a két termék. Pozitív, hogy nem egy óriási hátizsákkal kell minden nap harcba indulni, pont ezért is választottam ezt, mert kicsi és vékony. Így utazni is könnyebb vele és minden fontos dolgom belefér. A külső USB portról nem nagyon lehet sokat beszélni, nem tudom fogom-e használni vagy csak egy felesleges „extra” marad. De a 15$-os (4.500 forintos) árát megéri a Mi Backpack.

A három színben választható hátizsákot itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

Hozzászólás