teclast-p10hd.jpg

Olyan szerencsés helyzetben vagyunk, hogy pár évvel ezelőtt szinte elképzelhetetlennek tűnt, hogy egy belépőszintű mobiltelefon áráért 8 vagy akár 10 colos táblagépet is vásárolhatunk. És nem ám az 1GB memóriával és ősrégi Android rendszerről beszélek, hiszen van itt nekünk 3GB memóriás, Android 9 rendszert futtató példány is!

 

A friss Teclast P10HD

  teclast_p10s_8.jpg

Az új, 10.1 colos, Teclast P10HD táblagép Android 9 rendszert futtat. Ebben a kategóriában ilyen tulajdonságokkal valóban nagyon alacsonynak számít a 109.99$-os ár, de a Teclast megpróbálta lehetetlent.

Ez már egy ráncfelvarrott modell, így a 10.1 colos megjelenítő nem 1280 x 800 pixeles, hanem már FullHD, azaz 1920 x 1080 pixeles felbontással rendelkező IPS kijelzőt kapott. Az elődben 2, de itt 3GB memóriát kapunk, a belső tárhely mérete pedig 32GB, de szerencsére lehetőség van microSD memóriakártya használatára is. Processzora egy 64 bites, nyolc magos SC9863A modell, ami maximálisan 1.6GHz-es órajelre képes.

teclast_p10s_3_1.jpg

teclast_p10s_1_1.jpg

Az adatkapcsolatokat tekintve sem lehet panaszunk, hiszen már az új 5.0 verziószámú Bluetooth-t is támogatja, WiFi-ből pedig kezeli a 2.4 és 5GHz-es hálózatokat is. 6.000mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amit a microUSB portján keresztül tölthetünk fel, és ellátták 3.5mm-es fülhallgató csatlakozóval is. Az előlapon egy 2 megapixeles kamera kapott helyet, míg a hátlapon egy 5 megapixeles optika található.

Az új Teclast P10HD táblagép csak 109$-ba kerül, azaz 33.000 forintba, ami az EU Priority Line  vagy EU Priority Line (DPD) szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg

 

 __________________________________________________

 

Teclast P80 PRO!

 

teclast_p80_pro_header.jpgSzerencsére a kínai táblagépgyártól már nem azt a minőséget hozzák, mint amit 2-3 évvel ezelőtt. Igenis használható és jó készülékeket képesek letenni az asztalra, még ha ez a valami ilyen alacsony áron kerül forgalomba. A Teclast üdvöskéjébe a MediaTek MT8163 típusú processzora került. Ez egy négy Cortex A53 magból álló CPU, ami 1.3GHz-en ketyeg. Igazi kis belépőszintű processzor, nem a felső ligában játszik. A grafikus gyorsító szerepét az ARM Mali-T720 MP2 tölti be. Memóriából 3GB-ot, míg belső tárhelyből 32GB-ot kapott, amit microSD kártyával tovább bővíthetünk egészen 128GB-ig.

teclast_p80_pro_7.jpg

Az alacsony ára ellenére fém házat kapott, amibe egy 8 colos 1920 x 1200 pixel felbontású IPS kijelző került, tehát a betekintési szögekkel sem lesz gondunk. Szerencsére olyan extrákkal is ellátták, mint a beépített GPS, így nem csak munkára vagy szórakozásra használhatjuk, de egy méretes navigációval is gazdagodhatunk. A 2.4GHz-es WiFi mellett az 5GHz-es hálózatot is támogatja, ami szintén piros pont a gyártó részéről! Bluetooth kapcsolatból a 4.0 verziót kapta, csatlakozókból került rá microHDMI port, microUSB port a töltéshez és szerencsére a 3.5 mm-es fejhallgató csatlakozó is megtalálható a táblagépen.

A fém házba egy 5300mAh kapacitású akkumulátor került. A rendszere az Android 7.0, amin természetesen elérhető a magyar nyelvi felület is. A Teclast P80 PRO-t most kifejezetten jó áron árusítják, hiszen 99.99$-ba kerül, amit az áfa és vámmentes EU Priority Line szállítással rendelve is 30.000 forint alatt marad az ára.

A Teclast P80 PRO táblagépet itt találod

 

__________________________________________________

 

 ALLDOCUBE iPlay 7

 

iplay-7t-_7.jpg

A leglényegesebb része az ALLDOCUBE iPlay 7T a táblagépnek, a 6.98 colos, 1280 x 720 pixel megjelentésére képes kijelző. Az IPS panelnek köszönhetően a betekintési szögekre sem lehet panaszunk.

iplay-7t-_6.jpg

A táblagépből európai piacra készült változat is elérhető, bár a B20 kimaradt belőle. Ellátták GPS vevővel is, így akár navigációra is használhatjuk. A 2.4GHz-et támogató WiFi hálózat mellett ellátták Bluetooth 4.0 kapcsolattal is. Csatlakozó fronton már az új, USB Type-C portot kapta meg, de találunk rajta 3.5mm-es fülhallgató csatlakozót is. A belső memória mérete 2GB, míg a belső tárhely 16GB kapacitással rendelkezik. Szerencsére meghagyták a microSD bővítés lehetőségét is, így akár egy 256GB kapacitású memóriakártyát is használhatunk. iplay-7t-_2.jpg

A meghajtásról az Unisoc SC9832E chipje gondoskodik. A négy magos processzor maximálisan 1.4GHz-re képes. Az ALLDOCUBE iPlay 7T táblagépen az Android 9 Pie rendszer fut. Az előlapra egy 0.3 megapixeles kamerát szereltek, a hátlapra pedig egy 2 megapixeles optika került. A táblagép 2.800mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amit a mellékelt 5V/2A teljesítményű adapterrel tölthetünk fel.

Az akció ideje alatt 69.99$-ba kerül, azaz mintegy 21.000 forintot kérnek érte, ami táblagépes viszonylatban igen alacsonynak számít. A GearBest webáruházban a termék adatlapján a Buy Now gombra kattintva kiválaszthatjuk az EU Priority Line (DPD) szállítást, amivel áfa és vámmentesen rendelhetjük meg.

Az ALLDOCUBE iPlay 7T táblagépet itt találod meg

 

 ____________________________________________

 

Teclast P80X

  teclast_p80x_2.jpg

A Teclast nagyon ráált az olcsó táblagépek készítésére. A Teclast P80X is ebbe a kategóriába tartozik. A 8 colos gép mindent tud, amire csak szükségünk lehet.

1280 x 800 pixel fért el a 8 colos kijelzőjén, ami IPS technológiát használ. A P10S-ben található 64 bites, nyolc magos Unisoc SC9863A modellt használja, ami maximálisan 1.6GHz-es órajelre képes. Memóriából 2GB, míg belső tárhelyből 32GB jár, amit microSD memóriakártyával tovább bővíthetünk.

teclast_p80x.jpg

A csupán 315 grammos táblagép Bluetooth 4.1 és 2.4GHz-es WiFi kapcsolatot is kapott, de ellátták GPS-szel is. Előlapi kamerája 0.3, hátlapija pedig 2 megapixeles. Nem sok, de legalább kapunk valamit, hogy a legfontosabb dolgokat megtudjuk örökíteni. MicroUSB porton keresztül tölthetjük fel az akkumulátorát és szerencsére meghagyták a 3.5mm-es fülhallgató csatlakozót is.

teclast_p80x_1.jpg

Szerencsére a Teclast P80X táblagép sem kerül sokba, 82.99$-ba (azaz mintegy 25.000 forintba) kerül. A Buy Now gombra kattintva kiválaszthatjuk az EU Priority Line (DPD) szállítást, amivel áfa és vámmentesen rendelhetjük meg

 
További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

Hozzászólás