Valószínűleg nem kell bemutatni annak a gyártónak a nevét, aki más partnerekkel szövetkezve, rengeteg újdonságot dob folyamatosan a piacra. Igen, ez a Xiaomi. Most egy nagy névvel szövetkezett, hogy az AOC gyártóval karöltve bemutathassa a Xiaomi & AOC monitorokat az átlag és gamer felhasználóknak egyaránt.

Az 1967 óta működő AOC cég AGON monitor családját valószínűleg a gamerek jobban ismerik, mint az átlag felhasználók. A Xiaomi most egy otthoni/irodai (XIAOMI Ecosystem AOC 24B1XH) és egy játékosoknak szánt, ívelt kijelzőjű (XIAOMI Ecosystem AOC AG322FCX1) monitort is bemutatott.

 

23.8 colos XIAOMI Ecosystem AOC 24B1XH Flat Office Monitor

 

A XIAOMI Ecosystem AOC 24B1XH modell a flat designt követi. 23.8 colos IPS panellel rendelkezik, amellyel így 178 fokos betekintési szöget kapunk, hogy oldalról is jól látható legyen a megjelenítő. A karcsú kialakítás egyaránt teszi modernné és stílusossá az új monitort.

A talpnak köszönhetően -3,5 / 21,5°-os tartomány között változtathatjuk a dőlésszöget. Ellátták HDMI 1.4 és egy VGA csatlakozóval is, de még egy 3.5mm-es fülhallgató csatlakozót is kapott. Ezáltal a HDMI porton küldött hangot a monitor képes továbbítani azt egy fülhallgatóra is.

A 60Hz-es képfrissítéssel dolgozó 7ms válaszidőre képes monitor felbontása 1920 x 1080 pixel. A 23.8 colos felbontással rendelkező monitor 250 nit fényerősséggel rendelkezik. Az adatokból jól látható, hogy nem a 4K tartalom megjelenítését helyezték előtérbe, hanem a fő szempont az alacsony ár volt. A monitor maximális fogyasztása 25W, míg készenléti üzemmódban ez 0.5W-ra redukálódik.

A XIAOMI Ecosystem AOC 24B1XH Flat monitor 179.99$-ért (53.500 forintért) előrendelhető, ami az EU Priority Line szállítást választva áfa és vámmentes

 

___________________________________________________

 

31.5 colos XIAOMI Ecosystem AOC AG322FCX1 Game E-Sports Monitor

Itt azért már érezhetjük a “wow” faktort, hiszen a 31.5 colos AGON monitor már ívelt kijelzővel és akár 144Hz-es képfrissítéssel is rendelkezik.

Az AG322FCX1 modell már DisplayPort 1.2, HDMI 1.4 x 2 és VGA csatlakozót is kapott. Az ívelt kijelző 250 nites fényerővel rendelkezik, kontrasztaránya 3000:1. Az IPS panel 1920 x 1080 pixeles felbontást kapott, ahol nem csak a 60, hanem a 144Hz-es képfrissítés is elérhetővé válik. Támogatja az AMD FreeSync technológiát és 1ms válaszidővel rendelkezik.

Az AOC Shadow Control lehetővé teszi a játékon belüli kép gyors kontrasztjának beállítását. Javítja a képernyő túl sötét vagy túlságosan mosott területeinek megjelenítését. Csökkentett kékfény szinttel rendelkezik és különböző játékmódokra optimalizált beállításokkal is ellátták. A monitor hátulján található világító LED fényeket pedig a saját tetszésünk szerint állíthatjuk be.

Az új XIAOMI Ecosystem AOC AG322FCX1 monitor 389.99$-ba kerül (115.500 forint) ami az EU Priority Line szállítást választva áfa és vámmentes

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás