A strapabíró DOOGEE S95 Pro készülék házához további kiegészítők csatlakoztathatók, amivel extra tulajdonságokkal ruházhatjuk fel az amúgy sem rossz készüléket.

A DOOGEE S95 Pro moduláris telefonjával elfelejthetjük a lassan döcögő rendszerű strapatelefonokat. Olyan hardvert kapott, amire igazán büszke lehet a gyártó. A szinte kötelező IP68/IP69K vízállósági tanúsítvány mellett a katonai szabvány MIL-STD-810G megléte is bizalomra ad okot a strapabíróságot szem előtt tartva.

A külső fizikai behatásokat jól bíró külső házban található hardverelemek is figyelemre méltóak. A DOOGEE a legújabb Helio P90 lapkakészletet választotta, ami az AnTuTu benchmarkban 160.000 körüli pontszámra képes. Panaszkodni nincs okunk, hiszen amennyi memóriát kapott ez a telefon, azzal nem sok modell dicsekedhet. 8GB rendszermemória áll a rendelkezésünkre, a belső tárhely mérete pedig 128GB. Természetesen nem maradhatott ki a microSD kártyás bővíthetőség sem, így a két SIM kártyát fogadó tálca egyik slotjára egy maximálisan 256GB-os memóriakártya is kerülhet.  Jó hír, hogy a belső tárhely nem az eddig megszokott lassúcska eMMC, hanem egy UFS2.0 modellt kapunk. Így már tényleg gyorsan hozzáférhetünk az adatainkhoz és a rendszersebességgel sem lesz gond.

A DOOGEE S95 Pro egy 6.3 colos, IPS 1080 x 2160 pixel felbontású megjelenítőt kapott, amit Gorilla Glass üveg véd a karcoktól. Az előlapi kamera 16 megapixel felbontású. A hátlapra pedig egy 48 megapixeles fő szenzort 8MP+ 8MP f/1.8+f/2.4 optika egészít ki. A telefont ellátták NFC-vel, OTG képes Type-C porttal és megmaradt a 3.5mm-es jack csatlakozó is.

A DOOGEE S95 Pro Android 9 rendszert futtat, mint természetesen megtalálható a magyar nyelvű menü is és a mobilt felkészítették a hazai B20-as 4G hálózatra is. Az akkumulátora 5.150 mAh kapacitású, amit a mellékelt 12V/2A adatperrel tölthetünk 24W teljesítménnyel vagy választhatjuk a vezeték nélküli töltési módot is, hiszen ezt is támogatja 10W teljesítménnyel.

Extraként vásárolhatunk majd a telefonhoz plusz akku pakkot. Hhacsak nem egyből a Super Bundle csomagot választjuk, amit a hátlapra kell illeszteni és plusz 3.500mAh kapacitással toldhatjuk meg az akkumulátort. Így már 8.650mAh kapacitást kapunk. De van egy másik kiegészítő is, amivel egy HIFI hangszóróvá alakíthatjuk a telefont.

A Banggood webáruháznál már értesítést kérhetünk, amint beérkeznek az első készletek. Az alap csomagért 399.99$-t kérnek.

 

Az extrákkal ellátott Super Bundle moduláris csomag pedig 499.99$-ba kerül. Mindkét szettet az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetjük meg.

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás