ulefone_power_6.jpg

A rövid ideig tartó akcióban a legújabb Ulefone Power 6 mobiltelefon lett a tudásához és a hatalmas 6350mAh akkukapacitásához képest nagyon olcsó ajánlat.

ulefone_power_6_12.jpg

A Power 6 egy 6.3 colos IPS megjelenítővel rendelkezik. Felül, a mai trendeknek megfelelően megtaláljuk a kis csepp alakú kamera kivágást, amiben a 16 megapixeles f/1.8 rekeszértékű optika található meg. Tehát a szelfikre biztosan nem lehet majd panaszuk. A megjelenítő felbontása 1080 x 2340 pixeles, amely védve van a karcok ellen a Gorilla Glass 4 üvegnek köszönhetően.

ulefone_power_6_1_1.jpg

A telefon meghajtásáért a MediaTek Helio P35 lapka felel, ami 16nm-es gyártástechnológiával készült. A 8 magot tartalmazó processzor maximális órajele 2.3GHz, a grafikus feladatokat a PowerVR GE8320 végzi. A memória mérete 4GB, a belső tárhely pedig 64GB-os, tehát nem lesz gondunk a méretével. De microSD memóriakártyából akár egy 256GB-os verziót is használhatunk, hogy a zenéink, videóink ne a belső tárhelyet használják. 2.4 és 5GHz-es WiFi is megtalálható a telefonban, tehát a gyors vezeték nélküli kapcsolat is adott. A friss processzornak köszönhetően az új Bluetooth 5.0 kapcsolatot kapta meg a Power 6, a navigáláshoz pedig a GPS, Glonass, Beidou és Galileo műholdakat is használja.

ulefone_power_6_5.jpg

A hátlapon f/1.8 rekeszértékű 16 megapixeles kamera található, amit egy 2 megapixeles optika egészít ki. A telefonról lekerült a 3.5mm-es fülhallgató csatlakozó, hiszen már USB Type-C portot használ a Power 6, amin az óriási kapacitással rendelkező 6350mAh kapacitású akkumulátort tölthetjük fel. A csomagban kapunk egy EU szabványú 5V/3A töltőfejet, Type-C kábelt, Type-C jack átalakítót, védőtokot és védőfóliát is.

ulefone_power_6_11.jpgJúnius 30-ig tart az akció, amiben midnen nap 20 készülékre él a GBMPULEP6 kód, amivel 139.99$-ra csökkenthetjük le az Ulefone Power 6 árát! Az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetjük meg. Ha a mai nap már nem élne a kód, holnaptól újra 20 darab lesz megvásárolható olcsóbban.

Az Ulefone Power 6 készüléket itt találod meg

 

Megosztás

Hozzászólás