kcv141-lepin.jpg

A Heti Szemezgetőben már szó volt a LEPIN gyártóról, de kicsit kutakodtunk az interneten és számos magyar oldalt is lehet találni, akik a márkával, illetve a márka termékeivel foglalkoznak. Eszméletlen, hogy mennyire ráállt a gyártó az ismert LEGO termékek másolására. Az már más kérdés, hogy a LEGO-nak mi a véleménye erről az egészről, és tesz-e lépéseket a felé, hogy a LEPIN ne folytassa tovább ezt a fajta működést. Lehet, hogy nem is olyan egyszerű ezt a kínai céget megfogni? Sokat hallottunk korábban olyanról is, hogy annyira máshogyan működnek a jogi szabályozások a felkelő nap országában, hogy nehezen ér el oda az európai bíróság. Lehet, hogy így van, de lehet rosszul gondoljuk. Egy biztos, a LEPIN-nek nem csak külföldön van hatalmas rajongótábora, hanem hazánkban is. És, hogy mi kellett hozzá? Mint ami a legtöbb kínai termékhez is, nyújtson jó megoldást egy másik termékhez képest és legyen olcsó. Ezt pedig, ha a véleményeknek hinni lehet, hozza is a LEPIN.

lepin.jpg

A LEPIN a kínaiak LEGO-ja. Tudjuk nagyon jól, hogy a kínaiak mindent lemásolnak, ez nem kerülhette el gyermekkorunk egyik kedvenc játékát sem. Amiben különlegesek tudnak lenni, hogy szinte mindent lemásolnak, amit az anyacég megjelentet, csak, hát jóval olcsóbban. Ami azért nem mindegy, ha azt nézzük, mennyibe kerülnek egyes LEGO szettek.

Az örök kedvenc Star Wars, ami a LEGO-t is már oly sokszor megihlette, a kínai gyártónál is megtalálható, csak itt Star Plan-nek hívják. Így lehet akár R2-D2 droidunk, birodalmi lépegetőnk vagy akár Millenium Falcon-unk, de választhatunk mást is.

t1469-1-793d-0wjg.jpg

t1476-1-60ac-0djd.jpg

Szereztünk hozzá akciós kupont is, így bármelyik szettet is választod, 15% kedvezményt kapsz rá, ha beírod a YYMLEPIN kódot.

A LEPIN termékeit itt tudod megtekinteni

Ne felejtsd el felhasználni a YYMLEPIN kódot, hogy olcsóbban vásárolhass!

 

 

Még nem próbáltad a TomTop webáruházat? Sebaj, megmutatjuk, hogy igazodj ki rajta, ha szükséged lenne egy regisztrációra.

 

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

Ez a kép jelképezi az általad beszúrt forrás kódot. A kép csupán a kód helyét jelzi, a kód által megjelenített elem méreteit és elrendezését nem, erre használd az előnézet gombot!

Megosztás

Hozzászólás