A Micollme H6S hajszárítója hamarosan érkezik hozzánk tesztre, így érdemes pár szót ejteni előtte erről a termékről.

A hagyományos hajszárítók esetében a nedves hajjal érintkező forró levegő károsíthatja a hajszálakat. Ezáltal a hajszálak sérülésekor a tápanyagok szállítása megszűnhet, tovább károsítva azok regenerálódását. A negatív ionizáló hatás segíti a hajszálak között lévő víz porlasztását, hogy ne a haj forrósodjon fel a felemelegített víztől, hanem az pára formájában távozzon el.Ezen tulajdonsága mellett két fokozatban állítható fújási erősséget és három fokozatban szabályozható melegítést állíthatunk be 26, 60 és 80 Celsius fok között. A kisméretű fejben a maximális erősségen 110.000 fordulat/perc sebességgel forgó, 1600 watt teljesítményre képes motort találunk, ami 59dB hangerősséget bocsájt ki magából, ezáltal halkabb, mint legtöbb társa.

Tartozékként egy szűkítő fejet a nagyobb fújási erősség használatához és egy nagyobb, gyengédebb szárításra alkalmas fejet is kapunk a csomagban.

A Micollme H6S hajszárítója az európai, áfa és vámmentes raktárból, a kedvezmény kóddal 61$-ba, azaz körülbelül 22 ezer forintba kerül

🔹Kupon:5MW37HVGDGX8

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás