Az alacsony farfekvésű Ultenic U10 Pro modell annak ellenére, hogy 27Kpa szívóerőt képes kifejteni, az ára igen kedvező, hiszen 38 ezer forintért lehet hozzájutni a gyártó európai raktárból rendelhető akkumulátoros porszívójához.

Az Ultenic U10 Pro az európai raktárból pár munkanap alatt megérkezik, cserébe pedig az ára is igen kedvező. A 400 watt teljesítményű elektromos motor a legnagyobb fokozaton 27000Pa szívóerőre képes, ami vetekszik a normál vezetékes társak teljesítményével.A könnyű, 3.67 kilogramm súlyú porszívó motorja 115.000 fordulat/perc sebességen forogva adja le a legnagyobb teljesítményt. Tartozékként motorikusan forgó kefés, keskeny és egy kisméretű fejet is mellékelnek. A hosszabbító csövével kényelmesebb a padló takarítása és a porszívó kis súlyának köszönhetően a plafonról lelógó pókhálók eltávolítása sem lesz megterhelő feladat.

Többféle szívóerőt is választhatunk, amivel alacsony fokozaton 35 percig képes üzemelni, mielőtt újra a töltőadapterhez kellene nyúlnunk. Az akkumulátoros porszívó az európai raktárból csak 38.000 forintba kerül, ami a hazai kínálatot figyelembe véve remek ár érte, a vásárláshoz a PayPal használatát javasoljuk.

A vezeték nélküli Ultenic U10 Pro porszívót itt találod

🔹Kupon:4TPPZZSMYTZH

További akciós porszívók

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás