Jó pár éve már, hogy betörtek a piacra a kisebb, otthoni rovarcsapdák, de mindeddig ormótlan és azonnal felismerhető megjelenésük nem volt túl kedves a szemnek. A 21 centiméter magas, rattan hatású borítás alatt egyben egy LED fényforrást is találunk, így nem csak a rovarok ellen használhatjuk, de éjszakai lámpának is kitűnő lehet.



Ultraibolya fénnyel világít az elektromos rovarcsapda, amellyel apró áramütést szenvednek a szúnyogok. A 21 x 18.18 centiméteres lámpa rattan gömbjének felső részébe nem csak rovarcsapda, hanem LED világítás is került, ami kiválóan alkalmas lehet éjszakai fénynek. A lámpa megjelenését tekintve akár a nappali vagy a konyha asztalánál, de akár egy komódon is helyet kaphat.

Áramellátásához csak egy USB-s töltőadapterre lesz szükségünk, akár egy olyanra is, amivel a mobiltelefonunkat töltjük. Az elektromos rovarcsapda a kedvezmény kóddal 6000 forintba kerül.

Rattan Ball Night Light Mosquito Killer

🔹Kupon:BGb9ff7a

További elektromos rovarcsapdák

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás