A KTC H27V13 az, ami jelenleg 45 ezer forintba kerül! Tudja a 100Hz-es képfrissítést, ami nem csak egy alacsony árú belépőszintű gémer monitornak jó, de az átlagos irodai munkafolyamatokhoz is tökéletes.A 27 hüvelykes modell az Adaptive-Sync funkciót is támogatja. Belépőszintűként az 1920×1080 pixeles felbontása mellett 100Hz-es képfrissítéssel rendelkezik. VA panelje 4000:1 kontrasztaránnyal, 106%-os sRGB színtér lefedettséggel, 10 bites színmélységgel és HDR móddal is rendelkezik. A hosszú használatra tervezett alacsony kékfény kibocsájtás pedig kíméli a szemet. Nézd meg a 24, 27 és 32 colos KTC monitor tesztjeinket.

Dőlésszöge -5/+15 fokos szögben állítható, a szabványos VESA keretnek köszönhetően akár állítva is felszerelhető a falra vagy egy állványra. A KTC H27V13 modellen HDMI1.4 (1920x1080x @100Hz), VGA és audio kimenet is található. Az európai raktárból postázott monitor, a kuponnal 45 ezer forintba kerül az áfa és vámmentes raktárból.

KTC H27V13 monitor

🔹Kupon:KTCFUN27

🔹Kupon:KTCGAMER

További KTC monitorok

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás