A BlitzWolf BW-V5Max ismét az olcsó projektorok piacán lehet jó választás, ami remek eszköz arra, hogy 1080p-ben tudjuk kilőni a falra az estére választott filmet, a focimeccset vagy épp a gyerekeknek a legújabb mesefilmeket.

BlitzWolf BW-V5Max teszt (1 of 8)  BlitzWolf BW-V5Max teszt (3 of 8) BlitzWolf BW-V5Max teszt (4 of 8)A szokásos fehér-zöld dobozon belül, habszivacsban bújik meg a projektor és a kiegészítői, mint az EU szabványú vezetéke, AV kábel (HDMI nincs a csomagban), távirányító, szűrő borítás, menetes talp és leírás.

BlitzWolf BW-V5Max teszt (6 of 8)

A hófehér műanyag borítás kicsit kopogós, amit nézzünk el neki az alacsony árát látva. Az objektív lencséjéhez nem jár visszahelyezhető védő kupak (nem sok modellhez szoktak ilyet adni), csak egy szállítás közbeni esetleges sérülés elkerülése érdekében van rajta egy átlátszó műanyag burkolat

BlitzWolf BW-V5Max teszt (2 of 8)

A frontrészen találjuk az automatikus fókusszal és trapézkorrekcióval ellátott lencsét. Becsületükre váljék, hogy arra is gondoltak, ha távirányítóval használnánk a projektort, akkor nem ártana, ha előre és hátra is tesznek egy infra vevőt, így ezt is kipipálhatjuk. Hátulra került az AV, két HDMI bemenet, két USB port és egy audió kimenet. Az oldalsó panelen a tápcsatlakozó aljzatát találjuk. Hátul szellőzőnyílások és a hangszóró rácsa található a kis dobozon. Felülre kerültek a navigációs gombok, amik sajnos elég hangosan kattannak és a fókuszgyűrű potmétere.

BlitzWolf BW-V5Max teszt (5 of 8)

1.5 és maximum 4.8 méteres távolságból 50-200 col közötti képet képes a falra vetíteni. A szabványos ¼-es menet által akár a plafonra is rögzíthetjük, de mivel csak egy menet található rajta, így bár nem fog leesni a mennyezetről, olyan konzolt kell keresnünk, amivel pontosan beállíthatjuk majd a projektor dőlésszögét.

A kis eszközzel maximálisan 1920 x 1080 pixeles képet tudunk kivetíteni, természetesen a bemenet lehet 4K is. Az automatikus fókuszgyűrűvel bekapcsolás után beállítja a képélességet, lehetőségünk van trapézkorrekcióra is a szoftverből, így a vászonnal nem szembe elhelyezve a projektort is normál arányokat kapunk. Azonban az itt is észrevehető, hogy a kép középpontja élesebb, mint a széleken.

 A gyári adatok szerint a fényerőssége 9000 Lumen, ez az érték jól hangzik, ám ez a szám körülbelül 550 ANSI Lumennek felel meg. Ez annyit jelent, hogy nappali fény mellett halvány képet kapunk, így, ha filmezni akarunk húzzuk be a sötétítőket. A beállítások között nem találtam fényerősség, kontraszt állítást, ami elég nagy hiányosság.

BlitzWolf BW-V5Max teszt (7 of 7)

A szoftvere könnyen kezelhető felületet kapott, amiben minden fontos és egyszerű menüpont elérhető az Android rendszernek köszönhetően. Azonban ez egy funkcióiban korlátozott OS, így nincs Play áruház, azaz csak az eszköz saját alkalmazásboltjából van lehetőség appok telepítésére. A Netflix-en a távirányítós vezérlés által nem tudtam bejelentkezni, az (HBO) MAX a mi régiónkban nem használható, így ez is kimaradt. Képminőségben és szoftveres ellátottságban a Wanbo TT mérföldekkel jobb volt (ott az HBO és Netflix is simán működött).

BlitzWolf BW-V5Max teszt (3 of 7)

BlitzWolf BW-V5Max teszt (2 of 7)

De azért egy-két dolgot így is megtehetünk vele. Például USB porton keresztül lejátszhatunk rajta mp3 fájlokat vagy nézhetünk jpg képeket. Videófájlok közül támogatja az ismertebb mp4, mov kiterjesztéseket is. Ha filmet néznék, inkább kössünk rá a HDMI portján keresztük egy TV boxot, laptopot vagy valami rendes lejátszót.

A beépített hangszóróból előtörő hangok nem túl minőségiek, így filmezéshez használjuk a hangkimenetet, hogy azt egy külső hangszóróhoz vagy egy erősítőhöz kössük. A projektor filmnézésre jól használható, de ne várjunk tőle pengeéles képet. Ha van egy méretes falfelületünk vagy már vászonnal is rendelkezünk, akkor biztos, hogy sokkal nagyobb élményben lesz részünk egy filmet nézve. Főleg, ha a barátokkal szeretnénk videózni, focimeccset nézni vagy játszani. Biztos, hogy a gyerekeknek is tetszeni fog a nagyméretben való mesenézés. Bár a nagy méret miatt nem érdemes közelről nézni, mert a ventilátor nem annyira csendben teszi a dolgát, de hallottam már ennél rosszabbat is. Szerencsére filmnézés közben már nem tűnik fel a folyamatos szélzúgás.

BlitzWolf BW-V5Max teszt (1 of 1)

A BlitzWolf projektora olcsó, a két HDMI bemenetnek köszönhetően szinte bármilyen forrást ráköthetünk, hogy filmezzünk vagy játszhassunk rajta keresztül. Így tökéletes választás arra, ha egy méretes fehér falfelülettel vagy vászonnal rendelkezünk és azon szeretnénk filmet nézni úgy, hogy nem veszünk drága megjelenítőt.

A HDMI bemenetnek köszönhetően nem csak TV adást vagy filmet nézhetünk, de még játékkonzolt is ráköthetünk, így a Playstation vagy XBOX képe is kilőhető a vászonra. A gyári adatok szerint az izzó élettartama 50.000 óra, így elvileg jó sokáig gond nélkül használhatjuk a kis projektort.

A BlitzWolf BW-V5Max projektor 130$-ba kerül a BlitzWolf BW-V5Max projektor, amelynek árába már bele van számolva az áfa/vám díj is

További projektorok

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás