Az ANBERNIC RG505 is remek eszköz volt, bár hardveresen gyengébb a frissebb RG505 verzióhoz képest. A fejlődés sok mindenben érzékelhető, hiszen a telefonokból és táblagépekből ismert Unisoc Tiger T618 CPU adja az alapokat, az OLED kijelző pedig a remek megjelenítésért felel.

A kézi játékkonzol képes emulálni és futtatni számtalan játékkonzol, mint például Nintendo 64, Gameboy vagy PSP játékokat is, de olyan címekkel is játszhatunk, amelyek kizárólag PS1 vagy PS2 konzolokra jelentek meg.

Akár még PC-s játékokat is streamelve játszhatunk a Moonlight Game Streaming segítségével, de számtalan ROM-ot képes futtatni, így rengeteg régi konzolra írt játékot újra végigjátszhatunk:

PS2, WII, NGC, 3DS, for PSP, DC, SS, PS1, NDS, N64, CPS1, CPS2, CPS3, FBA, NEOGEO, GBA, GBC, GB, SFC, FC, MD, SMS, for GG, MSX, PCE, WSC, N-Gage

A több színben kapható játékkonzol 4.95 colos, 960 x 544 pixel felbontású OLED kijelzővel rendelkezik, ami mellett megtaláljuk a kontroller nyomógombjait, mint a funkciógombokat, D-pad és analóg karokat is, ahogyan akár az elülső részén az L1, L2, R1, R2 gombokat is. A beépített akkumulátora 5000mAh kapacitással rendelkezik, ami a leírás szerint 8 óra játékidőre elegendő.ANBERNIC RG505 alapja egy 8 magos Unisoc Tiger T618 CPU Cortex-A75@2.0GHz és Cortex-A55@2.0GHz magokkal, a GPU feladatát a Mali G52@850Mhz tölti be. A belső tárhelye 128GB, memóriából 4GB-ot kapott a kézi játékkonzol. A játékkonzolt ellátták ac-s WiFi-vel és Bluetooth 5.0-val is. Sztereó hangszórókkal szerelték fel, de van rajta fülhallgató kimenet is. Fedélzetén Android 12 fut, ami az érintőkijelzővel is használható, így egy kis okos eszközként és játékkonzolként is használható.

A hordozható játékkonzol 128GB-os verziója 66000 forintba kerül, ami nem is sok egy olyan eszközért, ami számos játékot képes futtatni.

Az ANBERNIC RG505 konzolt itt találod meg

További játékkonzolok

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás