A BlitzWolf BW-GTS3 okosórával, amit ha a telefonunkkal párosítunk még telefonálni is tudunk.

Olyan indokok szólnak a BlitzWolf BW-GTS3 mellett, mint az alacsony ára, de említhetjük akár a 15 napos üzemidőt, a pulzus és véroxigénszint mérést, telefonálási lehetőséget és a strapabíró házat is. A BW-GTS3 okosóra 1.96 colos érintőkijelzővel rendelkezik és amelynek felbontása 320 x 386 pixel. A fekete színben kapható, titán tokos okosórát szinte bárkinek ajánlhatnánk, aki egy olcsó és strapabíró órát keres.5ATM IP69 védettséggel és MIL-STD-810 tanúsítvánnyal is rendelkezik, így nem csak a fröccsenő víznek az ütésnek és a vízbe merítésnek áll ellen,  de úszhatunk vagy búvárkodhatunk is benne. A funkciói között találunk lépésszámlálást, alvásmonitorozást, pulzus, vérnyomás és véroxigénszint mérést, kamera és zenevezérlést, üzenet és hívásértesítést. A bejövő hívásokat pedig a beépített mikrofonnak és hangszórónak köszönhetően az óráról is lebonyolíthatjuk, ha az össze van kapcsolva a mobiltelefonunkkal.

Az okosórához képest nagy, 680mAh kapacitású akkumulátorát 3 óra alatt feltölthetjük, amivel 15 napos üzemidő is kihozható az órából. Szerencsére nem is kerül sokba, hiszen az első 300 vásárlónak 13700 forintba kerül.

A BlitzWolf BW-GTS3 órát itt találod

További okosórák

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás