Porgyűjtő tartállyal vagy anélkül, számos okos robotporszívó, ami nem bandukol bután a lakásban, hiszen mindegyiket LDS szenzorral látták el.

ILIFE T10s robotporszívó porgyűjtő dokkolóval, európai raktárból áfa és vámmentesen

A korábban olcsó és egyszerűbb modelleket készítő gyártó az ILIFE T10s típussal már a nagyobbaknak is ellenfelet állít, hiszen nem hiányzik belőle az LDS szenzoros navigáció, a mobiltelefonos vezérlés és a külön dokkolóba épített portartály sem, amibe a felszívott port ürítheti, ha megtelt a tartálya.

Lézeres letapogató szenzorral szerelték, hogy könnyen tudjon tájékozódni a lakásban. A 3000Pa szívóerő jó arány a kategóriában, a 3200mAh kapacitású akkumulátorával pedig akár 150 percen keresztül képes takarítani.

 

xxNem csak porszívóz, hanem a padlót is fel tudja törölni és három fokozatban állítható a vízadagolás mennyisége. A T10s modell olyan extrát is kapott, mint a porgyűjtő töltőállomás. A takarítás végeztével erre a dokkolóra áll vissza, hogy feltöltse az akkumulátorát, közben pedig a porszívó portartályát is kiüríti, amit a dokkoló már 20000Pa teljesítménnyel szívja át magába az összegyűjtött szennyeződéseket.

Az ismertebb hangasszisztensekkel, Amazon Alexa és Google Assistant alkalmazásokkal is kompatibilis. Természetesen erre a termékre is van kupon kódunk, ami a versenytárak tulajdonságaival összevetve remek áron, 109.000 forintért érhető el, természetesen európai raktárból ingyenes szállítással.

ILIFE T10s okos robotporszívó

🔹Kupon:7XHAU2R


Roborock Q8 Max és Q8 Max+ robotporszívó európai raktárból

A Roborock Q8 Max robotporszívó a Roborock cég új modellje, amely az intelligens otthoni eszközök területén az élen jár. A Q8 Max 5500Pa szívóerővel rendelkezik, és képes eltávolítani a port, szennyeződéseket, valamint a szőnyegeken és padlón és szőnyegen lévő apróbb részecskéket is.

A mobiltelefonos alkalmazásból a porszívó könnyen vezérelhető. A felhasználók beállíthatnak akár egy kijelölt területet is, amelyet a porszívó nem léphet át.

Fejlett algoritmusai segítségével képes optimalizálni a takarítási folyamatot. Az alján két ellentétesen forgó gumírozott lapátokat találunk, amelyről sokkal könnyebben távolítható a rátapad hajszál, mint kefés társaikon. 3D-s navigációval és térkép rajzolással rendelkező LiDAR szenzora képes a kisebb méretű tárgyakat is felismerni és kikerülni azokat, illetve képes elkerülni a bútorokat, a falakat, valamint a lépcsőket is.

Szívófeje, alsó és az oldalsó söprűje összegyűjti a port és a szennyeződéseket a nehezen elérhető helyekről is. Emellett a porszívó a felszívott porból a levegőbe juttatott ultrafinom részecskéket is képes megszűrni. A robotporszívó porgyűjtő dokkolóállomással is rendelhető Roborock Q8 Max+ néven. A Roborock Q8 Max és Roborock Q8 Max+ robotporszívó a Geekbuying webáruháznak köszönhetően áfa és vámmentesen rendelhető meg az európai raktárból.

Roborock Q8 Max robotporszívó

🔹Kupon:GKBQ8MAX

Roborock Q8 Max robotporszívó + porgyűjtős dokkoló

🔹Kupon:Q8MAXPLUS


Xiaomi ROIDMI EVE CC európai raktárból

A portartállyal ellátott dokkoló állomást nem kell külön beszereznünk, hiszen ez a csomag részét képezi az EVE CC esetében, ahová a kiüríti a felszívott piszkot. A Xiaomi ROIDMI EVE Plus a Geekbuying európai raktárából áfa és vámmentesen rendelhető meg. A porszívó egy automatán működő porgyűjtő tartályat kapott a dokkolójára építve, így a takarítás végeztével rááll, hogy feltöltse az akkumulátorát és az összegyűjtött szennyeződést ebbe a 2.7 literes kapacitással rendelkező tartájba fújja át. Ennek köszönhetően pedig nem kell folyamatosan a porszívó porgyűjtőjét üríteni.A Xiaomi ROIDMI EVE CC nem csak ebben mutat újat, hanem nagyobb lett a szívóteljesítménye is, hiszen itt már 3800Pa értékkel számolhatunk, hogy alaposabban tudjon takarítani. Természetesen itt is megtaláljuk a letapogató szenzorokat, amivel képes a lakásban tájékozódni. Mobiltelefonos vezérlést is kapunk, így előre ütemezhetjük a takarítást, de akár virtuális falat is húzhatunk, hogy kerülje ki az adott területet.

A nagy szívóerő hatékonyabb a szőnyeg takarításánál is, amikor a porszívó automatikusan megemeli a szívóerőt, ha felment a szőnyegre. Ebben a takarításban segíti az alsó forgó kefe, amivel a szőnyeg szálai közül távolítja el a szennyeződést. A 3200mAh kapacitású akkumulátora 180 perc üzemidőre elegendő. Ha végzett a takarítással magától rááll a dokkolóra vagy ha épp takarítás közben merülne le, miután feltölti magát, onnan folytatja, ahol abbahagyta. Természetesen felmosó funkciót is kapunk, így nem csak porszívózni, hanem felmosni is képes takarítás közben.

A Geekbuying európai raktárából rendelhető meg a Xiaomi ROIDMI EVE CC robotporszívó, ami európai raktárból áfa és vámmentesen előrendelhető, méghozzá remek, 109 ezer forintos áron.

A ROIDMI EVE CC robotporszívót itt találod meg

🔹Kupon:ROIDMIEVECC


Proscenic M9 robotporszívó európai raktárból

Lézeres letapogató szenzorral szerelték, hogy könnyen tudjon tájékozódni a lakásban. A 4500Pa szívóerő jó arány a kategóriában, az 5200mAh kapacitású akkumulátorával pedig sokáig képes takarítani. Az

Nem csak felporszívóz, hanem a padlót is fel tudja törölni. Ehhez két darab 120rpm sebességgel rendelkező motort használ, hogy ellentétes forgási irányuk alaposabban távolítsa el a szennyeződéseket a padlóról, mint a fix felmosó fejjel rendelkező társaik. Ezen kívül a felmosáshoz szükséges vízadagolás 3 lépésben állítható, szennyeződés és felület típusának függvényében. Az M9 modell olyan extrát is kapott, mint a porgyűjtő töltőállomás. Takarítás végeztével erre a dokkolóra áll vissza, hogy feltöltse az akkumulátorát, közben pedig a porszívó portartályát is kiüríti.

Természetesen a Proscenic M9 robotporszívójára is van kupon kódunk, amit a versenytárak tulajdonságaival összevetve remek áron érhető el, természetesen európai raktárból.

Proscenic M9 okos robotporszívó dokkolóval, felmosó funkcióval 112 ezer forintért

🔹Kupon:7B6MPFH


Liectroux X6 robotporszívó európai raktárból

A Liectroux X6 pénztárcabarát modellje 70 ezer forintos áron kínál porszívózást, padló feltörlést, LDS lézeres letapogató szenzort és mobiltelefonos alkalmazást is, tehát azokat a funkciókat, amikért a Roborock modelleket is szeretjük.

LDS, azaz lézeres letapogató szenzorral szerelték fel, hogy könnyen tudjon tájékozódni a lakásban és felismerje a tereptárgyakat és akadályokat. A 6500Pa szívóereje mellé 2600mAh kapacitású akkumulátora segíti, hogy sokáig képes takarítani.Nem csak felporszívóz, hanem a padlót is fel tudja törölni. Takarítás végeztével erre a dokkolóra áll vissza, hogy feltöltse az akkumulátorát. 400 milliliter kapacitású portartályába a felszívott piszkot, 235 milliliteres víztartályába pedig a feltörlésre alkalmas folyadékot tárolja, hogy az alján található felmosó moppal feltörölje a padlót.

A por és víztartály egy tankban kapott helyet, így porszívózás közben nem kell váltogatni őket. Természetesen erre is van kupon kódunk, amit a versenytárak tulajdonságaival összevetve remek áron érhető el, természetesen európai raktárból 80 ezer forintért!

Liectroux X6 okos robotporszívó felmosó funkcióval

🔹Kupon:7TZLVESA


Proscenic V10 robotporszívó európai raktárból

A Proscenic V10 nem csak alacsony profilú kivitelt, de lézeres szenzort és vibra funkciót is kapott, hogy a felmosáshoz rezegtetett feje alaposabban távolítsa el a szennyeződéseket.

Az újfajta, a porszívó tetején található forgó lézer helyett már NeuVis LiDAR szenzorral szerelték, ami a porszívó elején kapott helyet. Így a gép alacsonyabb lett, mint a forgó szenzoros társai, például a Roborock S7, így több helyre befér. Tulajdonságait tekintve egy erős ellenfelet kapnak a drágább lakástisztító robotok és ugyanúgy megtekinthető a telefonos alkalmazásban a lakás rajza a szenzoros letapogatásnak köszönhetően, amivel precízebb takarításra és navigálásra képes.

NeuVis LiDAR a navigáláshoz

A NeuVis LiDAR érzékelő pontosan feltérképezi otthonunkat. Szerkeszthető térképet generál a no-go és no-mop zónák beállításához. A porszívó feltölti magát és onnan folytatja a takarítást, ahol abbahagyta. A takarítás végeztével pedig visszaáll a dokkolóra, hogy feltöltse az akkumulátorát. A telefonos alkalmazásból igény szerint választhatunk ki egy szobát vagy területet is, amelyet ki kell takarítania. A többszintes funkció akár 5 elmentett térképet is támogat a hatékony navigáció érdekében a többszintes otthonokban, újra térképezés nélkül. Testreszabható, hogy a takarítási rutinokat szoba és terület szerint ütemezze. Az alkalmazás nyomon követi a V10 Floobot által végzett tisztítási időt és a megtisztított területeket is.

Az integrált LiDAR kialakítás által nincs lézeres kiemelkedés a tetején. Az okos szőnyegfelismerés automatikusan megnöveli a szívóerőt az alaposabb szőnyegtisztítás érdekében és nem engedi felmenni a robotporszívót, ha a felmosás funkció is aktiválva van, hogy ne vizezze azt össze. Összesen 28 érzékelővel van szerelve, a szőnyegérzékelő mellett a padlókövető érzékelők lehetővé teszik a padló hatékony tisztítását a sarkokban is. Az ütközésgátlók észlelik a tárgyakat és elkerülik az ütközést, míg az alsó szenzorok távol tartják a porszívót a lépcsőtől és megakadályozzák annak leesését.

A 3000Pa szívóerő átlagosnak mondható, de annyira kis helyre sikerült összezsúfolni minden extrát a Proscenic mérnökeinek, hogy egy helyen megfér a por és a víztartály is. Így nem kell külön cserélgetni a fejeket, ha porszívózás után felmosni is szeretnék. A Roborock S7-ből ismert vibrációs funkciót is megkapta a felmosó rész, így nem csak áttörli a padlót, hanem a szónikus rezgésnek köszönhetően egyetlen perc alatt 3000 sikáló mozgásra képes, hogy az odaragadt szennyeződésekkel is elbánjon.

Energiafelhasználás szempontjából is sokat fejlődött, hiszen a 2600mAh kapacitású akkumulátora két óra folyamatos takarításra elegendő Természetesen erre is van kupon kódunk, amit a versenytárak tulajdonságaival összevetve remek áron érhető el, természetesen európai raktárból 69 ezer forintért.

Proscenic V10 Floobot robotporszívó felmosó funkcióval

🔹Kupon:PROSCV10

További robotporszívók

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás