A kezdetben mobiltelefonos, utóbbi időben pedig PC kiegészítőket is gyártó Baseus AeQur GH02 modellje vezetékes és vezeték nélküli kapcsolatot is támogat. Letisztult megjelenésével nem csak a gamer szobában, de a nappaliban egy nyugodt zenehallgatás közben is megállja a helyét.

A Bluetooth 5.3 kapcsolat alacsony késleltetést tesz lehetővé, ami elengedhetetlen videónézéshez, de fontosabb, hogy játékok közben ne érezzük azt, hogy csúszik a hang a látott képhez képest.40 milliméteres drivereket a fehér színű borítás védi, amely belül szövettel borított, ahogyan a fejpánt is, hogy gosszú távon is kényelmes viseletet biztosítson.

A fejhallgató oldalán az USB-C töltőcsatlakozó, 3.5 milliméteres bemenet, hogy vezetékes módban is használható lehessen a fejhallgató, illetve a felcsatlakoztatható mikrofon található. Egy igazi gamer termékhez illően USB portos adóvevőt is mellékelnek, amivel teljesen kiküszöbölhető az esetleges késleltetés vagy jel zavarás. A Baseus AeQur GH02 akkumulátora 600mAh kapacitású, ami 2 óra alatt feltölthető és akár 40 óra használati időre elegendő.

A Baseus AeQur GH02 fejhallgató az előrendelői akcióban az első 5 vásárlónak 68$-ba kerül

További Bluetooth fejhallgatók

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás