A POPDEER PD-J02 nem csak a hideg időben jön jól, amikor a több éve használt akkumulátorok fáradni kezdenek és nehezükre esik egy hideg téli napon az autó beindítása, hanem bármilyen helyzetben jól tud jönni, hogy az autóban lapul, hiszen lehet, hogy a nemrég vásárolt akkumulátorunk épp a nyaralás közben adja fel a szolgálatot.

Popdeer PD-J02 Car Jump Starter teszt (1 of 15)

Aki már egyet látott, látta mindegyik car jump startert. A gyártók egy kaptafára készítik ezen termékeiket. Most sincs ez másként, amivel egy merev falú, cipzáras tokot kapunk, benne a POPDEER akkumulátorával, krokodil csipeszes és meglepetésként szivargyújtós fejjel.

Popdeer PD-J02 Car Jump Starter 1Az autó indító akkumulátor névleges teljesítménye 23800mAh, amivel a gyártó leírása szerint 10 literes benzin és 8 literes dízel üzemű motorok beindításához használható. Ha ez igaz, akkor egy motor, autó, kisbusz, de még egy kisteherautó indítása sem okoz gondot neki.

A gyártó jól látható, százalékérték kijelzésre alkalmas LCD panellel szerelte az akkumulátorát, így pontosan tudni fogjuk, mikor kell azt töltőre raknunk. Gumírozott ajtók mögött találjuk meg a krokodilcsipeszekkel ellátott indításvezérlő csatlakozóját. Kialakítása miatt csak egy féle módon tudjuk hozzácsatlakoztatni a fejet. Jó hír, hogy a tervezők a védelemre is gondoltak, így téve biztossá az eszköz használatát, amelyek között a következőt találjuk:

  • Szikra elleni védelem,
  • Túltöltés, túláram, rövidzárlat elleni védelem,
  • Nagy hőmérséklet és polaritás felcserélés elleni védelem.

Az akkumulátor két oldalán két USB-A, USB-C és DC csatlakozó is helyet kapott. Utóbbi előnye, hogy a mellékelt szivargyújtós véget is csatlakoztathatjuk hozzá, ha olyan eszközt szeretnénk használni az akkumulátorról, amit csak az autó szivargyújtójához tudunk csatlakoztatni.

A PD-J02 USB portja 5V/2.4A, illetve 5V/2.4A, 9V/2A és 12V/1.5A leadására képes. USB-C portját csak töltésre használhatjuk, azonban gyorstöltési opció nem került bele, így 5V/2A vagy 9V/2A áramfelvétellel kell beérnünk.

Popdeer PD-J02 Car Jump Starter 4A multifunkciós gombjának köszönhetően nem csak a töltés indítható, hanem bekapcsolható a ház elején található LED világítás is, ami folyamatos fénnyel, stroboszkóp szerű villantásokkal vagy SOS jelzéssel képes villogni.

Az autó indításához nincs szükség bonyolult folyamatokra. Csak be kell kapcsolnunk a car jump starter-t, csatlakoztatni a krokodilcsipeszekkel ellátott fejet és megvárni, míg az értesítésjelző lámpa zöldre vált és máris indíthatjuk az autót a 3000A-t leadó indítóáramnak köszönhetően. A nagy áramleadás miatt ne használjuk egymás után többszöri indításra, inkább várjunk vele 2-3 próbálkozás után, ha nem indulna az autó, hogy ne tegyünk kárt az akkumulátor elektronikájában.

Popdeer PD-J02 Car Jump Starter (1 of 1)

A POPDEER PD-J02 car jump starter tudja azt, amire született, ennél nem is kell több, így külön pozitívum az, hogy akár a mobiltelefonunkat is feltölthetjük róla, ha arra van szükség. A szivargyújtós fejért pedig külön pirospont a gyártónak, hiszen lehet, valakinek épp egy ilyen kiegészítőre van szüksége egy car jump starter esetében, hogy használhassa róla az eszközeit. A POPDEER több variánst is útnak indított, amelyek más-más akkumulátor kapacitással rendelkeznek, így találunk közöttük olcsóbb modelleket is, amelyekkel ugyanúgy be tudjuk indítani az autónkat. A legtöbb modell európai raktárból rendelhető (CZ, PL), így plusz költségek nélkül, áfa és vámmentesen érkeznek meg.

POPDEER PD-J02 car jump starter

🔹Kupon:BG474478

További car jump starter-ek

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás