A SAMEBIKE M20-I-FT a retro designt követi és a választható színekből egytől egyig mind jól áll neki.

A SAMEBIKE M20-I-FT amely az elektromos fat bike megjelenésével hívja fel magára a figyelmet. Méretes kerekei és óriási fényszórója miatt inkább gondolnánk motornak, de a SAMEBIKE M20-I-FT egy elektromos kerékpár, amit nagyméretű kerekei és teleszkópjai miatt a legnehezebb terepen is használható.

A nagy kerekeinek köszönhetően nem csak a városi, de igazán a nehezebb terepek azok, amik jól állnak neki. A kerékpár 20 col magas és 4 col széles kerekekkel rendelkezik, ahogyan a manapság kedvelt hasonló elektromos kerékpárok is. A 48V/18Ah Lithium-ion akkumulátor a tankot formázó részben kapott helyet, amivel rásegítéses módban maximum 100 kilométert tehetünk meg.Az 1000W teljesítményű motor erejének optimális kihasználására 5 sebességes váltót is kapunk. A kormányon az első és hátsó tárcsafékkel rendelkező kerekek fékkarját találjuk. A kijelzővel is ellátott fedélzeti computert kapunk, ami kijelzi a pillanatnyi sebességünket, a megtett távolságot és az akkumulátor kapacitását. A kerékpárt beépített első lámpával is felszerelték, illetve mindkét kerék teleszkópot is kapott.

A SAMEBIKE M20-I-FT elektromos kerékpár 4 választható színben, az európai (CZ) raktárból áfa és vámmentesen vásárolható meg

További elektromos kerékpárok

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás