A BlitzWolf BW-CD101 egy új füles a gyártó olcsó, vezeték nélküli termékei között, amelyet nem sokkal a sportolóknak kifejlesztett csontrezgéses fülhallgató után dobtak piacra.

A BlitzWolf BW-CD101 headsethez járó tokkal (mint ahogy eddig megszokhattuk) feltölthető a fülhallgató akkumulátora. A BW-CD101 modell Bluetooth 5.2 technológiát használ. Vezeték nélküli kapcsolata révén nincs kábel a két oldal és a telefon között, így teljesen szabadon mozoghatunk a headsetben. A fül mögött átvezető támasztéknak köszönhetően az aktív sportokat űzők is bátran használhatják.A fülesek 120mAh kapacitású akkumulátorral rendelkeznek, amit a mellékelt tokba visszahelyezve tölthetünk fel és akár 12 órán át használhatjuk őket. A hangok megszólaltatásáért a 16 milliméteres driver felel, vezérlését az érintésérzékeny felületnek köszönhetően kezelhetjük.

Szerencsére az ára is kedvező, mert az előrendelői akcióban csak 20$-ba kerül

🔹Kupon:BG843e8a

A BlitzWolf BW-CD101 sport Bluetooth fülhallgatót itt találod meg

További Bluetooth fül és fejhallgatók

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás