A Neakasa P1 Pro egy olyan állatszőr nyíró, ami a cserélhető fejeinek köszönhetően fésülés, vágás után a szőrdarabokat magába szívja. Ez nem csak a nyári melegben lehet jó megoldás, hogy állataink jobban viseljék a kánikulát, de odahaza ápolhatjuk vele a kisállatunk szőrét, amivel időt és pénzt takaríthatunk meg.

A különböző csere fejeknek köszönhetően több funkcióját is kihasználhatjuk. Így a szőrápoló kefe, rövid fejű vágófésű, sörte vagy a különböző hosszúságú vágásra alkalmas borotva is ráilleszthető. A tartálya 1 literes kapacitással rendelkezik, amely elegendő helyet biztosít a kisállataink levágott szőrének összegyűjtéséhez.

A sörtés fésű fej által a porszívó azonnal fel is szívja a szőrszálakat, nem kell attól tartani, hogy a kis kedvencünk kihullott szőrét mindenhol megtaláljuk majd. A szívó funkció a borotva fejnél is hatásos, ami 6, 12, 18 és 24 milliméteres csere betétekkel rendelkezik, hogy nyíráskor vagy igazításkor is legyen miből válogatni.

Az 52dB zajszinttel működő porszívó olyan felhelyezhető tartozékokkal is rendelkezik, mint a bútorokhoz ideális felhelyezhető végek, aminek köszönhetően az állatok szőrének igazítása mellett a kanapéról is eltávolíthatók a szőrszálak.

A Neakasa P1 Pro GearBerry webáruház európai raktárából vásárolható meg, így áfa és vámmentesen rendelhető. A kuponnal 20$ kedvezményt kapsz, így 109.99$-ba kerül az állatszőr nyíró és porszívó.

Neakasa P1 Pro

🔹Kupon:GB20off

Ha hasonló termékek is érdekelnek, érdemes megnézni a Neakasa F1 és Neakasa P2 Pro eszközöket is

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás