Az ALLDOCUBE GT Book 2023-as modellje 14.1 colos kijelzőjével egy könnyen hordozható laptop, ami kiváló választás lehet mindazok számára, akik szükségük van egy kompakt eszközre, amelyet a mindennapi munkához és a szórakozáshoz is használhatnak.

A 14.1 hüvelykes Full HD IPS kijelzőjének köszönhetően a GT Book tökéletes a multimédiafájlok megtekintéséhez és az általános számítástechnikai feladatok elvégzéséhez. Az Intel N5100 processzor és a 12GB LPDDR4 RAM biztosítja a teljesítményt. A négy magos Intel Jasper Lake N5100 CPU alap órajele 1.1GHz, így igazán energiatakarékos, de ez a sebesség akár 2.8GHz-re is emelkedhet.

A belső tárhelye egy 512GB-os SSD meghajtó, így a sebességgel sem lesz gondunk és előtelepített Windows 11 rendszerrel érkezik.

A háttérvilágítással nem rendelkező billentyűzet angol kiosztást kapott, ahogyan ez lenni szokott a külföldi laptopoknál. A laptopot két hangszóróval szerelték fel, így sztereó hangot kapunk. WiFi 6 és Bluetooth 5.1-et is kapott, a 14.1 colos kijelzője pedig 1920×1080 pixeles felbontással rendelkezik. Csatlakozók közül egy USB3.0, USB-C, microSD az, amit kapunk. A 12GB/512GB-os modell a kedvezmény kóddal 269$-ba, tehát körülbelül 97 ezer forintba kerül.

ALLDOCUBE GT Book

🔹Kupon:7KF8YCUU

További laptopok

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás