Az ILIFE H50 egy vezeték nélküli akkumulátoros porszívó, amely a legolcsóbb a piacon, de ez csak a kedvezmény kódnak köszönhető, amivel 26 ezer forintért vásárolható meg.

A porszívó két sebességi fokozattal rendelkezik, így könnyen alkalmazkodhat a különböző felületekhez és takarítási igényekhez, a legnagyobb erősségen 10000Pa szívóerőre képes.

A H50 ergonomikus tervezése és könnyű, 2.3 kilogrammos súlya miatt kényelmesen használható, akár hosszabb ideig is. Az akkumulátor üzemideje akár 40 percet is elérheti normál sebességen, így elegendő időt biztosít a teljes ház alapos kitakarítására.



A porszívó különböző tartozékokkal, például a motorizált kefével, a szívókefével és a flexibilis kefe fejjel, így a nehezen elérhető helyek is könnyedén megtisztíthatóak. Az 1.2 literes tartályt könnyű kiüríteni, így a tisztítás után nem kell bajlódni a piszkos porzsákokkal.

Az ILIFE H50 egy hatékony és könnyen használható vezeték nélküli porszívó, amelynek használata kényelmesebbé teszi a takarítást. A kuponos akcióban az európai raktárból remek ára van, 65€-ba, azaz körülbelül 26 ezer forintba kerül.

ILIFE H50 akkumulátoros porszívó

🔹Kupon:7QL63CU

Akkumulátoros porszívók

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás