A nemrég bejelentett Redmi 12C lett a Xiomi legfrissebb olcsó modellje, ami végre már elegendő hardveres tudást tudhat magáénak, hogy ne azonnal egy lassú eszközre kelljen gondolnunk, ha a belépőszintről beszélünk.

A már Global Version, tehát az európai piacra szánt Redmi 12C alap modell is 4GB memóriával és 128 gigabájtos tárhellyel van szerelve a Gshopper kínálatában, mindezt pedig megspékelik egy 50 megapixeles kamerával, ami igazán remek hír. Azonban megvásárolható 6GB memóriával és 128GB tárhellyel is.

A Redmi 12C 6,71 hüvelykes kijelzőt használ 1650 x 720 pixeles (HD+) felbontással és 500 nites fényerővel. MediaTek Helio G85 SoC hajtja meg, ami már 239000 körüli pontszámra képes az AnTuTu-ban. LPDDR4x RAM-mal párosítva és az árat alacsonyan tartva eMMC 5.1 tárolóval megfejelve.



A készülék hátulján dupla kamera található, amelyből a fő szenzor 50 megapixeles, a másodlagos egy mélységérzékeléshez szükséges kamera, az előlapon pedig egy 5 MP-es optika található.

A telefon két SIM-kártyát támogat, van kétsávos WiFi, Bluetooth 5.1 és GPS, Glonass, Galileo, Beidou is. Megmarad a 3,5 mm-es fejhallgató csatlakozó, 1TB-ig van MicroSD bővítés is és hátulra került az ujjlenyomat olvasó. A telefon Android 13-re épülő MIUI 13-mal indul, de frissíthető lesz a hamarosan kész MIUI 14-re. Végül, de nem utolsósorban a Redmi 12C-t egy 5000 mAh-s akkumulátort kapott, ami 10 wattal tölthető fel. A 4/128GB-os modell 138$-os ára, tehát a 47000 forint nem túl sok. Főleg, ha azt nézzük, hogy végre egy belépőszintű modell is használható CPU-t kapott.

4GB/128GB Global Version Redmi 12C

6GB/128GB Global Version Redmi 12C

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás