Nem csak nagyon olcsó, de európai raktárból küldik a BMAX B2 Plus gépet, ami így áfa és vámmentes és nagyon olcsó az otthoni tartalomfogyasztáshoz, letöltéshez vagy mini szervernek.

A BMAX B2 Plus Mini PC processzora egy Intel Gemini Lake N4120/J4105, amely 4 maggal és 4 szállal rendelkezik, és akár 2,5 GHz-es órajelen működhet. Ez elegendő teljesítményt nyújt a hétköznapi feladatokhoz, például a webböngészéshez, az irodai munkákhoz és a multimédiás szórakozásokhoz. A processzor mellett a BMAX B2 Plus Mini PC 8GB DDR4 memóriával és 128GB kapacitású SSD meghajtóval rendelkezik, amelyek szintén hozzájárulnak a megfelelő teljesítményhez, de választható 256GB-os SSD-vel is, ami csak 5000 forinttal kerül többe.



A BMAX B2 Plus Mini PC-vel streamelhetők kedvenc filmjeink vagy sorozataink a monitorra vagy TV-re. Dolgozhatunk, játszhatunk rajta vagy akár egy letöltőszervert, fájlmegosztót is készíthetünk belőle. A Mini PC-t két HDMI-porttal is ellátták, így könnyen csatlakoztathatjuk az eszközt a televízióhoz vagy egy nagyobb monitorhoz. Emellett a Mini PC rendelkezik négy USB 3.0 és egy USB 2.0 porttal is, valamint egy microSD-kártyaolvasóval, így könnyen csatlakoztathatunk más eszközöket, egeret, billentyűzetet, külső merevlemezt stb.

A BMAX B2 Plus Mini PC kis méretének köszönhetően nem foglal sok helyet az íróasztalon, így ideális lehet azok számára, akik gyakran utaznak, vagy akiknek egy kisméretű, a monitor mögé elbújtatható eszközt keresnek. A Mini PC mérete mindössze 12,5 x 11,2 x 4,4 cm, és mindössze 310 grammot nyom a mérlegen.

Az operációs rendszerrel kapcsolatban a BMAX B2 Plus Mini PC Windows 11 Pro-val érkezik. Vezetékes és vezeték nélkül kapcsolatok közül 2.4 és 5Ghz-es WiFi, gigabites LAN és bluetooth 5.0 is megtalálható benne. A B2 Plus Mini PC egy nagyszerű választás lehet azok számára, akik olyan eszközt keresnek, ami nem kerül sokba és ezt 35 ezer forintért tudja, európai raktárból!

BMAX B2 Plus Mini PC 8GB/128GB

🔹Kupon:7A69NSPK

BMAX B2 Plus Mini PC 8GB/256GB

🔹Kupon:7A6ADT7V

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás