Most is itt vagyunk a friss heti szemezgetővel, amiben megannyi újdonságot szedtünk össze nektek. Xiaomi töltőadapter, futurisztikusan jó és halk egér, táblagép és sok minden más.

65 wattos Xiaomi töltő

A Xiaomi töltője is a népszerű és kis helyigényt foglaló GaN technológiát használja, amivel kisebb, könnyebb és nagyon teljesítményű töltőadapterek készíthetők. A 29$-ba kerülő Xiaomi USB Type-C 65W GaN adapter, ahogyan a nevéből is látható, maximum 65W teljesítmény leadásra képes.

Ez a teljesítmény nem csak telefon vagy táblagép, de egy laptop töltésére is elegendő lehet, így elég egy eszközt magunknál tartani az összes műszaki kütyünk feltöltéséhez, ami persze nem csak az Androidos készülékekkel, de Apple modellekkel is kompatibilis.

65 wattos Xiaomi töltő


BlitzWolf moduláris 550 wattos táp

A BlitzWolf BW-GP1 ATX modell 80 PLUS Gold tanúsítvánnyal rendelkezik, moduláris kialakítást kapott, így csak annyi csatlakozót tehetünk fel rá, amennyire szükségünk van. A 14 centiméteres ventilátorral rendelkező táp egy kapcsolót kapott, amin aktiválható az automatikus hűtés mód.

BlitzWolf BW-GP1 1

Még FDD tápcsatlakozót is kapott az IDE-s meghajtókhoz lévő 6 (molex) és a SATA meghajtókhoz használható szintén 6 darab csatlakozó mellett. A 2.28 kilogrammos táp természetesen európai szabványú csatlakozót kapott, a két teljesítményből választható tápot a linkről választhatjátok ki. A szállítás ingyenes és áfa/vámmentes az európai (CZ) raktárnak köszönhetően.

BlitzWolf BW-GP1 2

BlitzWolf BW-GP1 táp 550 wattos teljesítménnyel, a kuponnal 13 ezer forintos áron

🔹Kupon:BGXIFD497


Gamer egér a Xiaomi műhelyéből

A Xiaomi Game Mouse Lite RGB világítással rendelkezik, 6200DPI felbontása pedig egy igazi ragadozóvá teszi.

Az IP54-es védettséggel rendelkező gamer egér USB porton keresztül csatlakoztatható a PC-hez, ami harisnyázott vezetékkel rendelkezik. Az optikai szenzor érzékenysége 5 lépésben, 400, 800, 1600, 3200, 6200 fokozatok között állítható. A 32 bites NXP ARM architektúrájú MCU használatával az 1000 Hz-es frissítés 1 ms válaszidőt nyújt. A csomagban egy tartalék alsó részt is mellékelnek, amely megkönnyíti az asztal felületén történő használatot.

A  Xiaomi Game Mouse Lite 22$-ba kerül


Alldocube iPlay 50 4G

Az Alldocube iPlay 50 4G végre nem csak munkára, hanem játékra is használható a Unisoc T618 CPU-nak köszönhetően, ami az AnTuTuban 259.000 körüli pontszámra képes. A 10.4 colos megjelenítő IPS in-cell panelt használ, így remek betekintési szögeket kapunk, a kijelzőt 2K panelnek hívja a gyártó, ami 2000 x 1200 pixeles felbontással rendelkezik.

A fém ház minőségi érzetet sugall, a táblagépben található memória mérete 6GB, ami nem sok táblagépben látható. A belső tárhelyének mérete pedig 64GB, de ha ez a nagy kapacitás is kevésnek bizonyulna, maximum 2TB-os microSD memóriakártyát is használhatunk.

A kijelző fölé 5, míg a hátlapra egy 8 megapixeles kamera került, így nem csak Skype videohívásokat fogadhatunk, hanem fotókat is készíthetünk. A SIM kártyafoglalatnak köszönhetően dual NANO SIM kártyát is használhatunk, a B20-as modemnek köszönhetően pedig a gyors LTE hálózaton keresztül internetezhetünk és itt már az 5G támogatás is elérhető. Természetesen kapunk 2.4 és 5GHz-es WiFi-t, Bluetooth 5.0 kapcsolatot, a BDS, GPS, GLONASS, BEIDOU kompatibilis helymeghatározásnak köszönhetően pedig akár navigációra is használhatjuk.

A két hangszóróval is rendelkező, fém házas táblagép Android 12 rendszert futtat, magyar nyelvű menüvel ellátva. Az akkumulátora 6000mAh kapacitással rendelkezik. A kuponos akcióban jelenleg 139.99$-ba, azaz 50 ezer forintba kerül.

Alldocube iPlay 50 4G LTE

🔹Kupon:BGXIFD486


Essager töltő iPhone telefonokhoz és Apple Watch órákhoz

2 az 1-ben eszköz az Essager 9$-os, azaz körülbelül 3000 forintba kerül és az iPhone 12-től felfelé kompatibilis telefonokat és Apple órákat képes ellátni energiával.

A telefonokhoz a gyártó által használt mágneses csatlakozási ponton helyezhető fel, ami maximum 15 wattal képes tölteni az eszközünket. Az almás gyártó órájához ez a sebesség 3W-ra redukálódik, ilyenkor nem érhető el a mágnesesen tartó illesztés, de a töltőpadon kialakított mélyedésnek köszönhetően a gyári töltőhöz hasonló kialakítást kapott.

Tudásához képest nem drága az Essager töltője, ami csak 9$-ba kerül


Lenovo táblagépek 4 és 6GB memóriával

Lenovo XiaoXin Tablet 4GB/64GB

Lenovo XiaoXin Pad 6GB/128GB

Külsőben az Apple táblagép juthat róla az eszünkbe a kamera és a hangszórók kialakítását nézve, amiből négy darabot is kapott. A 10.6 colos IPS kijelző alacsony kékfény kibocsájtással rendelkezik, a maximális fényerő 400nit, 2K felbontású, azaz 2000×1200 pixelt képes megjeleníteni és hozzá stylus-t is használhatunk.

465 grammos súllyal rendelkezik, amiben a hardveres alapokat a Qualcomm megoldása adja, amiből a Snapdragon 680 modellt kapta meg. A 8 magos és maximálisan 2,4GHz-en járó CPU az ismert AnTuTu benchmarkban 230.000 körüli pontszámra képes. Memóriából 4GB-ot kapott, a belső tárhely mérete 64GB és lehetőség van microSD használatára, egészen 1TB-os méretig.

A 2,4 és 5GHz-es frekvencia már itt is alapvető, ahogyan a Bluetooth 5.1 kapcsolat is. Emellett pedig GPS+BDS+GLONASS támogatást is kapott. A kijelző feletti 8 megapixeles kamerával bonyolíthatók le a videóbeszélgetések. Képek készítéséhez pedig az ugyancsak 8 megapixeles hátlapi kamera használható.

Az Android 12 rendszert futtató Lenovo XiaoXin Pad táblagépen megtalálható a magyar nyelvű felület is, így azt gond nélkül használhatjuk. A 7.45 milliméter vékonyságú tabletbe pedig 7700mAh kapacitású akkumulátor került bele, amit USB-C porton lehet tölteni. Szerencsére megmaradt a 3.5 milliméteres fülhallgató csatlakozó is, így vezetékes fülessel is használható a Lenovo újdonsága. A 4/64GB-os Lenovo XiaoXin Pad 179$-ba kerül, de választható a nagyobb memóriával és tárhellyel rendelkező modell is, a 6/128GB-os verzió, ami 219$-ba kerül.

Lenovo XiaoXin Tablet 4GB/64GB

Lenovo XiaoXin Pad 6GB/128GB


Különleges kialakítású INPHIC Infinix X2 és halk vezeték nélküli egér

Az Infinix X2 az egyik legkülönlegesebb vezeték nélküli egér, amivel találkozhattál. Előnye a vezeték nélküli használat a beépített akkumulátorának köszönhetően, ami 300mAh kapacitású és USB-C csatlakozón keresztül tölthető fel.

Az egér optikai szenzorának felbontása 1600/2400 dpi között változtatható, az akkumulátorról is kapunk visszajelzést három darab apró LED segítségével, amik halkan kattanó jobb és bal egérgombok között találhatók meg. A fém ház nem csak elegáns, de a nem teljesen ívelt borítást használva, mint más egereknél, így a kéz szellőzése is megfelelőbb. Az egérhez kuponunk is van, amivel kicsit olcsóbban, 21$-os áron vásárolható meg.

INPHIC Infinix X2

Kupon:BG242f9c

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás