A Game Stick Lite olyan kisméretű, TV-re köthető játékgyűjteményt futtató mini konzol, amivel többek között Super Nintendo és Playstation 1 játékokat tud futtatni. A kényelmes játékélményhez pedig két vezeték nélküli kontroller jár.

A nevesincs gyártó termékének dobozában USB stick szerű játékkonzol, két vezeték nélküli kontroller, USB kábel az áramellátáshoz (hiszen 5V/1A is elég neki) és maga a külső SSD méretű konzol lapul. Az USB stick-en keresztül működik a kontrollerek vezeték nélküli kapcsolata. HDMI kábelre nincs is szükség, hiszen a játékkonzol olyan kicsi, hogy közvetlenül a TV csatlakozójába kell bedugni. De azért szerencsére adnak egy kicsi HDMI toldót is, hogy lelógathassuk a TV mügé. A termék pont olyan, hogy biztosan el fogjuk vinni a barátokhoz, ismerősökhöz, hogy megmutathassuk nekik, amivel újra játszhatnak a Donkey Kong, Mario, Diablo és megannyi másik játékkal.

Game Stick Lite_Game Stick Lite_

A fekete színre festett game stick memóriakártyáról futtatja a játékokat. 32 és 64GB-os microSD-vel kérhető, amivel így 3500 vagy 10000 játékkal játszhatunk. (A kártyát Linux alatt tudtam tallózni, Windows alatt fel sem ismerte azt, de az előbbi rendszeren keresztül magunk is felmásolhatunk rá játékokat a megadott mappákba, amit aztán a konzolon kitallózva futtathatunk.)

Game Stick Lite_-2

Game Stick Lite teszt 2

Game Stick Lite_-10

A kontrollerek egy az egyben megegyeznek a korabeli Playstation modellekével, annyi különbséggel, hogy vezeték nélkül működnek és két darab AAA méretű elemre van szükség a használatukhoz.

Game Stick Lite_-8

Az irányítókon minden fontos gomb megtalálható, a D-pad, analóg karok, funkciógombok és az L1, R1, L2, R2 gombok is. Súlyát nézve könnyű, a komfortérzet nem túl minőségi (nem olyan, mint a jelenlegi konzolgeneráció vezérlői, inkább olyan, mintha tényleg visszarepülünk volna 20 évet az időben), de a funkcióját ellátja, ennyi pénzért ne várjunk jobb minőséget. Tartottam a késleltetéstől, de semmit sem vettem észre belőle, simán játszható minden játék a vezeték nélküli kontrollerekkel, így néhány játékkal, ami támogatja a két játékos módot, egymás ellen is játszhatunk.

Game Stick Lite teszt 1

A kezdőoldalon a bekapcsolást követően megjelennek a különböző konzol típusok és az emulátorral futtatható hozzájuk kapcsolódó játékok. A mini konzol a legtöbb programmal jól működik, azonban mivel rengeteg platform játékát egy azon kontrollerrel kell játszani, így előfordul, hogy más platformon más funkciókat érünk el egy adott gombbal. Illetve futottam bele olyanba is, hogy egy általam a memóriakártyára felmásolt játék, mint a Need for Speed 3, szaggatva indult el, a gépen előre elhelyzett játékok pedig jól futottak,

Az Game Stick Lite játékgyűjteményében könnyen el lehet veszni. Jó dolog, hogy a régi kedvenc címeinkkel is azonnal játszhatunk, de ott van a lehetőség, hogy a memóriakártyára felmásolva, mi is hozzáadhassuk a kedvenceinket. Vannak olyan címek, amik lehet jogi problémákat kikerülve más néven találunk meg, például a Mario is Super Mushroom néven fut, de ebből szinte az összes korabeli Mario játék megtalálható rajta.

A retró élményt keresőknek a kis konzol megéri az árát, a 3500 játékos 17500, a 10000 játékos 20000 forintba kerül.

Game Stick Lite mini játékkonzol

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás