A HiBREW H2B kapszulás kávéfőző egy innovatív eszköz a kávé szerelmeseinek. Az H2B kompakt és könnyen kezelhető, ideális otthoni vagy irodai használatra. Az eszköz egyedülálló módon kombinálja a kézi kávéfőzést az automatikus funkciókkal, így lehetővé téve a tökéletes kávé elkészítését mindenki számára.

Az H2B 15 bar nyomást alkalmaz, ami garantálja a magas minőségű kávé készítését. Az eszköz automatikusan szabályozza a hőmérsékletet, manuálisan a kívánt víz mennyiséget, hogy a legjobb kávékülönlegességet biztosítsa. Az H2B-nek egy könnyen használható LCD kijelzője van, amelyről könnyen tájékozódhatunk a főzési folyamatról.

Az H2B kávéfőző kompatibilis az E.S.E (Easy Serving Espresso) kávépod-okkal, ami lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kedvenc kávéjukat főzzék otthon, anélkül, hogy szakértelmet igényelnének. Ezen kívól őrölt kávét, Nespresso és Dolce Gusto kapszulákkal is használható.

Összességében, a HiBREW H2B kávéfőző egy remek választás azok számára, akik szeretnék otthonukban vagy irodájukban elkészíteni a tökéletes kávét. Az eszköz könnyen használható, automatikus funkciókkal rendelkezik, és garantálja a magas minőségű kávé készítését.

HiBREW H2B 19Bar 5 in 1 Multiple Capsule Coffee Machine 37 ezer forintért európai raktárból

🔹Kupon : BGCXYDH2B

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás