A Redmi Buds 4 Lite fejlett vezeték nélküli kapcsolatával és fiatalos színeivel, a tömegből kitűnve hívja fel magára a figyelmet.

Redmi Buds 4 Lite header

A Redmi Buds 4 Lite a kis energiaigényű Bluetooth 5.3 kapcsolatot is támogatja, amivel nagyon alacsony lesz a késleltetés, ami főként játékoknál lehet szembetűnő.

Az ovális töltőtok letisztult formát kölcsönöz, ami a beépített akkumulátorával akár 20 óra zenelejátszásra elegendő kapacitással rendelkezik. A fülesek egy feltöltéssel 5 óra zenelejátszást képesek biztosítani.

A Buds 4 Lite érintésérzékeny vezérlést, IP54 vízállóságot és 12 milliméteres drivereket kapott. A fekete, fekete-zöld, fehér és narancssárga színű modellek 33, illetve 35$-os áron vásárolhatók meg.

Fekete színű modell,

Fekete-zöld színű modell,

Fehér színű modell,

Narancssárga színű modell

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás