A Global Version Xiaomi Mi Band 7 Pro modell fekete és fehér színekben vásárolható meg, az új okosórát már GPS-szel is felszerelték és jelenleg 26 ezer forintba kerül.

Global Version Xiaomi Mi Band 7 Pro fehér

Global Version Xiaomi Mi Band 7 Pro fekete

A szilikon szíj is ismerős lehet, újra szabadon variálhatjuk majd a színeket és megmaradt a mágnesesen csatlakoztatható töltőkábel is. Az AMOLED kijelző mérete és felbontása nőtt egy keveset, hiszen 1.64 colra hízott és 280×456 pixelt kapunk. A gyártói adatok szerint a Mi Band 7 Pro a 7-es modell 180mAh helyett már 235mAh akkumulátor kapacitással rendelkezik, amivel 13 napos idő hozható ki belőle. Ez a Mi Band 7 Pro modell most sem tartalmaz magyar nyelvű felületet, ahogyan a korábbi széria tagjai sem, cserébe a Global Version modell angol nyelvű menüt kapott.

Az okoskarkötő Bluetooth 5.2 kapcsolaton keresztül kommunikál a mobiltelefonunkkal. Természetesen megmaradt az alvásmonitorozás, lépésszámlálás, üzenet és hívásértesítés, zenevezérlés, a 110+ sport mód mellett stressz figyelés, légzésgyakorlat, pulzus és véroxigén szint mérés is.

Megmaradt az 5ATM vízállóság, és van GPS, GLONASS, Galileo, QZ5S kezeléssel, hogy a helyzetünk is nyomonkövethető legyen egy-egy edzés alkalmával. A Xiaomi globális piacra szánt órája 26 ezer forintért vásárolható meg.

Global Version Xiaomi Mi Band 7 Pro fehér

Global Version Xiaomi Mi Band 7 Pro fekete

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás