Egyszerre több termékkel is jelen van az a NOVOO, akiknek a NOVOO 9-in-1 R9 Pro modelljükön minden megvan, ami csak kellene. Még VGA és LAN csatlakozó is található rajta.

A 9-in-1 elosztó úgy került kialakításra, hogy a PC-hez csatlakoztatható USB-C vezetéke visszailleszthető legyen a házába. Három darab USB 3.0 porttal lett felvértezve, a szemben lévő oldalon 100 wattos töltést támogató USB-C porttal lett szerelve. Mellette 4K HDMI kimenet, micro SD és SD kártyaolvasó is helyet kapott rajta.

A HUB végére FULL HD felbontást támogat VGA és gigabites LAN csatlakozó is került. A digitális és analóg csatlakozó egyszerre is használható, hogy tükrözni vagy kiterjeszteni lehessen a laptopon megjelenő képet.

NOVOO 9 in 1 R9 Pro USB C HUB 58$ helyett 41$-ba kerül

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás