A BlitzWolf BW-S23 Baseus mintára is GaN technológiát használ. Három USB-C és egy darab USB-A csatlakozóval szerelték és akár 100 wattot is le tud adni, hogy egy laptop is tölthető legyen róla.

BlitzWolf BW-S23 100W töltőadapter (1 of 6) Négy porttal (1 USB-A és 3 darab USB-C) is rendelkezik a BW-S23, ami maximum 100 wattot képes kisajtolni magából, támogatja az összes gyorstöltési protokollt, egyetlen USB-C csatlakozóján pedig akár 100 wattot is le tud adni, hogy még egy laptopot is feltölthess róla.

BlitzWolf BW-S23 100W töltőadapter (2 of 6)

BlitzWolf BW-S23 100W töltőadapter (6 of 6)

Súlyos az eszköz, összeszerelési minőségre rendben van, nagyon masszív termék. Számos töltési protokollt támogat, legyen az egy Apple vagy Samsung, Xiaomi, Huawei vagy bármilyen más eszköz. Így ismeri a:

  • PPS,
  • PD2.0,
  • PD3.0,
  • QC2.0,
  • QC3.0,
  • SCP,
  • FCP és AFC szabványt is.

BlitzWolf BW-S23 100W töltőadapter (5 of 6)

De a GaN 2 Pro technológia által képes volt elérni azt a gyártó, hogy hiába a nagy teljesítmény leadás, ezt mégis egy átlagos töltőadapterrel szemben, kisebb méretben képesek megalkotni, alacsonyabb hőtermelés mellett. Ezeken felül pedig rendelkezik túltöltés, túláram, rövidzárlat, magasfeszültség és elektrosztatikusság elleni védelemmel is.

Külön táblázat áll rendelkezésre azért, hogy a gyártó elmondja, melyik csatlakozójából hány watt teljesítményt tudunk kivenni. De természetesen kombinálhatjuk is őket, hogy minden eszközünket, akár egyszerre 4 darabot is elláthassunk energiával. Így akár 45W+30+10x10W leadása is lehetséges egyidőben. Tehát egy laptop mellett mobiltelefont és fülhallgatót, plusz még egy eszközt is tölthetünk róla.

BlitzWolf BW-S23 100W töltőadapter (3 of 6)

Minden próbált eszközzel gond nélkül együtt tudott működni, legyen az gyorstöltést támogató mobiltelefon, fülhallgató vagy minimális energiaigényű eszköz, mindennel remekül össze tudott dolgozni. A hőtermelése valóban csekély, így attól sem kell tartani, hogy felforrósodna. A BlitzWolf megint hozta a kötelezőket, amiket már megszokhattunk a portékáitól. A BW-S23 töltő teszi a dolgát, akár egy laptop is feltölthető róla, de a töltőkön is spórolhatunk, mert egyszerre négy eszközt is el tud látni energiával.

BlitzWolf BW-S23 európai raktárból (CZ) megrendelhető az áfa és vámmentes raktárból.

Kupon: BG81eb77

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás