Itt vagyunk a friss heti szemezgetővel, amiben megannyi újdonságot szedtünk össze nektek. Olcsó akkus csavarbehajtó, masszírozó gamer szék és sok minden más is.

TOPSHAK TS-ESD1 elektromos csavarbehajtó, kuponnal csak 11$

2000mAh-s akkumulátor van a kis elektromos csavarbehajtóban, ami 220RPM-re képes és a mellékelt USB-s töltőkábellel tölthetjük fel a már említett akkumulátorát.

flexibilis toldót és számos fejet is kapunk hozzá a csomagban, szám szerint 34-et, hogy minden könnyebb otthoni munkának neki tudjunk kezdeni. A kedvezmény kóddal meglepően baráti az ára, mert csak 10$-ba kerül európai raktárból.

TOPSHAK TS-ESD1 elektromos csavarbehajtó

🔹Kupon : BGHIFG224

_______________________________________________________

100W Baseus kábel 3 csatlakozófejjel

A 120 centiméter hosszúsággal rendelkező vezeték flexibilis, harisnyázott borítást kapott, hogy kellően tartós és ellenálló legyen. iPad, iPhone készülékek is feltölthetők úgy, mintha eredeti Apple vezetéket használnánk. Emellett pedig gondoltak a régebbi és újabb eszközöket birtokló felhasználókra is. Ennek megfelelően micro és USB-C fejet is szereltek rá.

Egyik vége szabványos USB csatlakozó, amin észre sem vehető, hogy ez a fej eltávolítható és alatta egy USB-C vég kapott helyet, így két csatlakozó típussal is használható. Az átellenes oldalon a kábel vége előtt egy elosztó fej van, amin egy értesítési LED kék színben jelez a normál, narancsszínben a gyorstöltés aktiválásakor. Három kábelvéget kapunk, így nem csak fejeket lehet cserélni, hanem egyszerre akár három különböző típusú eszköz is feltölthető, a már említett micro USB, USB-C és Lightning is.

A microUSB porton keresztül maximálisan 5V/2A áramerősséget képes leadni, az USB-C porton maximum 5V/20A-rel gazdálkodhatunk és jó hír, hogy az Apple készülékeknél is megvan a gyorsabb töltés lehetősége, így az almás gyártó által szabványosított 5V/2.4A áramerősséget is tudja a vezeték.

A Baseus 100W kábelt itt találod meg

_______________________________________________________

Akkumulátoros VIOLEWORKS 88VF láncfűrész

A szettben EU szabványú töltőadapter, láncvezető, lánc, csavarhúzó a lánc feszítéséhez, dugókulcs és két akkumulátor érkezik a fűrésszel együtt. Mi már kipróbáltuk, a következőkben a tapasztalatainkat olvashatjátok.

Kipróbáltam régi festett, kerítésdarabból maradt 6-7 cm vastag darabot, de azzal sem volt probléma. De itt már több idő kellett neki, mire leboldogult vele. A maximum 5-6 centi vastagsággal megbirkózik, ez alatt pedig igazán elemében van.

Akár daraboláshoz vagy a fákról az elszáradt, letört nagyobb ágakat levágni is tökéletes segéderő. Az akkumulátor 1 órát kibír, ha majdnem folyamatosan kell használni. Ha lemerül, akkor jöhet a csere darab. Ezért esett a választás a két akkus modellre, mert az az 1 óra majdnem elég is arra, hogy fel legyen töltve az akkumulátor.

Amire oda kell figyelni a használatakor, hogy mindig olajozzuk meg a láncot, mert nincs külön tartálya, ahonnan menet közben tudná magát kenni. Illetve a láncot is utána kell húzni, mert a próbák alatt engedett a feszességéből. Ha ezt a két dolgot megkapja, akkor nem lesz gond vele. Főleg, hogy a jelenlegi nagyon alacsony, körülbelül 37$-os árért két akkumulátort is mellékelnek. Pozitívumként pedig EU raktárból küldik, így hamar meg is érkezik, hogy az őszi kerti munkákat már az új segéddel végezhessük.

VIOLEWORKS 88VF egy akkuval csak 38$ EU raktárból (CZ) ingyenes szállítással

🔹Kupon : BGHIFG201

_______________________________________________________

BlitzWolf® BW-CML2 RGB monitor világítás

A BW terméke egy kis gamer hangulatot kölcsönöz a szobába. A monitorra szerelve elöl és hátul is találunk rajta fényforrást. De míg az első RGB színben képes világítani, addig az elején lévő fehér fénnyel borítja be a billentyűzetet.

BlitzWolf® BW-CML2 RGB monitor világítás 2

Ezt a fényt szabályozhatjuk is, hiszen változtatható a fényerőssége és a színhőmérséklete is, hogy a nekünk lehető legjobb fényt kapjuk. A lámpa 37$-ba kerül a kuponnal.

BlitzWolf® BW-CML2 RGB monitor világítás

🔹Kupon : BGHIFG209

_______________________________________________________

Douxlife GC-RC03 szék masszázsfunkcióval

Az európai raktárnak köszönhetően nem kell foglalkoznunk áfa/vám költséggel és a szállítási idő is rövidebb, mintha kínai raktárból rendelnénk meg a terméket. Szerencsére az ára is parádés, jelenleg 159.99$-ba kerül.

A műbőr borítás piros-fekete, kék-fekete színe hasonló a BlitzWolf termékéhez, de más összeállításban láthatjuk rajta a két fő uralkodó színeket. Ha nincs szükség a nyakpárnára, le is vehetjük azt. A Douxlife GC-RC03 gamer szék majdnem 180 fokos szögben hátra dönthető, ezen kívül az ülőlap magassága is változtatható.

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nem csak a szék magassága, de a kartámasz magassága is állítható, a kényelmünk érdekében pedig egy lecsatolható deréktámaszt és felhajtható lábtámaszt is kapunk. Azonban a legfontosabb újítás a masszázsfunkció, amihez egy külön vezérlő is tartozik, ahol beállítható a váll, hát, derék és combok masszírozásának intenzitása. Ezzel a fícsörrel pedig egyálalán nem mondható drágának a Douxlife széke, ami 159$-ba kerül ingyenes szállítással, európai raktárból az előrendelői akcióban.

A Douxlife GC-RC03 gamer széket itt találod meg

🔹Kupon : BGHIFG190

Itt megtalálod a többi gamer széket is

____________________________________________________

BlitzWolf BW-S25 75 wattos töltőállomás

A BlitzWolf legújabb töltőállomásához egyszerre akár 6 eszköz is csatlakoztatható. Európai szabványú kábellel is rendelhető, így nem lesz szükség hozzá külön átalakítóra. Egy USB portja maximum 60W teljesítmény leadására képes, másik két portja pedig 10 wattra. A töltőállomás támogatja a PD3.0/PPS/PD2.0/QC3.0/QC2.0/AFC/FCP és SCP/FCP/QC3.0/QC2.0/Apple 2.4A protokollokat is.

Három darab USB-C porttal is fel lett szerelve, amelyek mindegyike tudja a 75 watt teljesítmény leadást. Természtesen egyszerre több port, akár az összes is használható, de ilyenkor maximum 75 watt teljesítményt tud leadni. A BlitzWolf terméke a kuponnal európai raktárból 33$-ba kerül!

Az új BlitzWolf BW-S25 75W töltőt itt találod meg

🔹Kupon : BG3c261e

Az olcsóbb modell csak 25$-ba kerül szintén EU raktárból

____________________________________________________

Csak 165$ az EU raktáras Alldocube iPlay 40 Pro

Teclast T40 Plus nemrég újított egy vékony kerettel rendelkező modellel, válaszul az Alldocube is kiadta az iPlay 40 legújabb modelljét, ami a Pro nevet viseli. Az Alldocube iPlay 40 Pro 10.4 colos kijelzővel rendelkezik, ami IPS technológiát használ, felbontása 2K, azaz 2000 x 1200 pixeles felbontású.

A gép ugyanazt a CPU-t használja, amit a Teclast T40 Plus is. Az A 8 magos UNISOC T618 processzor maximálisan 2GHz-es órajelre képes. Memóriából 8 gigabájt memóriát kapunk, a tárhelye 256GB-os, amin szinte mindenünk elférhet.

Használhatunk SIM kártyát is, hiszen 4G támogatást is kapott és navigációra is alkalmas a GPS, Beidou, Galileo, Glonass műholdaknak köszönhetően. Bluetooth 5.0 és 802.11 ac/a/b/g/n 2.4GHz/5GHz a repertoár részét képezi. Az előlapon 5, a hátlapon pedig 8 megapixeles kamera található.

A fém házban 4 hangszóró is található, az akkumulátora 6200mAh kapacitású, amivel 7 óra online és 10 óra offline videózást hozhatunk ki belőle. Az új Alldocube iPlay 40 Pro a kuponnal 165$-ba kerül az európai raktárból, amit áfa és vámmentesen rendelhetsz meg.

Alldocube iPlay 40 Pro

🔹Kupon : BGHIFG223

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás