A BlitzWolf BW-WS03 legkomolyabb időjárás állomása valós idejű adatokat szolgáltat az időjárási adatokról, amiket a beltéri 7.5 colos kijelzőn jelenít meg, de az adatok a mobiltelefonon is monitorozhatók.

A kültéri egység komplex tudásának köszönhetően hőmérséklet, páratartalom, szélsebesség, szélirány, csapadék, UV-index, fényintenzitás, légnyomás mérésre is használható, amely adatokat a beltéri, 7.5 colos kijelzőn olvashatók le.

Nem csak a külső, a belső, kijelzővel szerelt egység is képes mérni a lakás hőmérsékletét és páratartalmát egyaránt. A WiFi kapcsolatnak köszönhetően ezek az adatok a mobiltelefonos alkalmazásban is megtekinthetők és beállíthatók riasztások is, ha nagy légnyomás változás vagy csapadék érkezése várható.

A külső egység természetesen IPX4 vízálló, hőmérsékletet -40 és +70 Celsius fok között képes mérni, míg páratartalmat 95%-os arányig. A beltéri és kültéri egység is AA méretű elemmel működik (ez nem tartozéka a csomagnak). De a külső egységet napelemmel is ellátták, hogy napsütéses időben ne fogyassza az elemeket.

A BlitzWolf BW-WS03 időjárás állomáshoz most érkezett kupon, így azzal limitált ideig 99$-os áron, azaz 40 ezer forintért vásárolható meg az európai (CZ) áfa és vámmentes raktárból.

Kupon : BGHIFG216

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás