A YURIKO YK-VC01 kéziporszívó előnye abban rejlik, hogy számtalan helyen munkára fogható. Így szinte a legkönnyebb módja annak, hogy az autónkat is tisztán tartsuk. Ebben segít a beépített akkumulátora, így nem kell bajlódnunk a kábelekkel sem, ami nagy könnyebbséget jelent az autó kitakarításánál.

A 2x2200mAh kapacitású akkumulátora 24 perces folyamatos használatra elegendő energiát biztosít, így nem csak két, hanem akár három autó alapos kiporszívózása is könnyedén kivitelezhető vele. A kis motorja 150W-os teljesítménnyel és 4500Pa szívóerővel rendelkezik.

Természetesen ellátták mosható HEPA filterrel is, így elehető legjobban képes megszűrni a piszkot a beszívott levegőből. Egy 125ml kapacitású portartállyal rendelkezik és különböző méretű fejeket is kapunk hozzá a csomagban.

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás