A Bluetooth 5.1 vezeték nélküli kapcsolatot használó Lenovo LivePods LP40 Pro modellt laptophoz, táblagéphez, mobiltelefonhoz, okosórához is használhatjuk. Az USB-C porton keresztül tölthető tok 250mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik. A 13 milliméteres driverekkel szerelt fülhallgató pedig 40mAh kapacitású akkukat kaptak, amivel 4-5 órán keresztül használhatjuk őket egy feltöltéssel.

A Lenovo LivePods LP40 Pro vezeték nélküli fülhallgató szállítással együtt is csak 16$-ba kerül

A Bluetooth 5.1 kapcsolat alacsony késleltetést tesz lehetővé, úgy alakították ki őket, hogy ellenálljanak a fröccsenő víznek is. A vezérlés szerencsére érintés vezérelt, így csak meg kell érintenünk a fülhallgató felületét, ha el szeretnénk indítani a kedvenc zenéinket vagy fogadni akarnánk a bejövő hívásokat.

A Lenovo LivePods LP40 Pro vezeték nélküli fülhallgató szállítással együtt is csak 16$-ba kerül

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás