Xiaomi Mijia Lite MJWXCQ03DY akkumulátoros porszívójának előnye, hogy forgó kefe fejjel rendelkezik, így sokkal alaposabban képes takarítani. Kis méretének köszönhetően a tárolása is egyszerű, de mégis nagy, 17000Pa szívóerővel rendelkezik.

MJWXCQ03DY 3

A Xiaomi Mijia Lite MJWXCQ03DY nem csak olcsó, de az európai raktárból pár munkanap alatt megérkezik, a kedvezmény kóddal pedig olcsóbb is lesz. A 220 watt teljesítményű elektromos motor a legnagyobb fokozaton 17000Pa szívóerőre képes, ami vetekszik a normál vezetékes társak teljesítményével.

MJWXCQ03DY 4

A porszívó ultrakönnyű, csak 1.2 kilogrammot nyom. Egy kis kefés fejet is mellékelnek hozzá, amivel kézi porszívóként akár az autót is kitakaríthatjátok vele. Vagy a hosszabbító csövével és a nagy fejjel a padlót és szőnyeget tarthatjátok tisztán.

A por szűréséről HEPA filter felel, több szívóerőt is választhatunk, amivel alacsony fokozaton 45 percig képes üzemelni, mielőtt újra a töltőadapterhez kell nyúlnunk. Az európai raktárból (Cseh-CZ) 76$-ba, azaz 30 ezer forintba kerül.

A vezeték nélküli porszívót itt találod

🔹Kupon : BGESXMLT

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Megosztás

Hozzászólás