A Shunzao Z15 porszívó akkumulátoros, előnye pedig, hogy szívóereje a vezetékes társakkal vetekszik, hiszen akár 30000Pa-ra is képes.

A Shunzao Z15 az európai raktárból (CZ) pár munkanap alatt megérkezik, cserébe pedig az ára is igen kedvező. A 210 watt teljesítményű elektromos motor a legnagyobb fokozaton 30000Pa szívóerőre képes, ami vetekszik a normál vezetékes társak teljesítményével.

A porszívó ultrakönnyű, csak 1.7 kilogrammot nyom. Egy kis kefés fejet is mellékelnek hozzá, amivel kézi porszívóként akár az autót is kitakaríthatjátok vele. Vagy a hosszabbító csövével és a nagy fejjel a padlót és szőnyeget tarthatjátok tisztán. A Shunzao Z15 olyan újdonságokat is felvonultat, mint a LED kijelző, ahonnan leolvasható az akkumulátorának kapacitása.

 

Többféle szívóerőt is választhatunk, amivel alacsony fokozaton közel 60 percig képes üzemelni, mielőtt újra a töltőadapterhez kell nyúlnunk. A forgó fej pedig nem csak sörtéket tartalmaz, amire feltekerődnek a hajszálak, hanem apró sörtékkel ellátott puha anyagot, ami így sokkal könnyebben tisztítható. A kedvezmény kóddal az európai raktárból (CZ) 309$-ba kerül.

A vezeték nélküli porszívót itt találod

🔹Kupon : BGZ15A

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövessminket a Facebook-on.

Megosztás

Hozzászólás