A Proscenic M7 Pro kétségkívül az egyik legolcsóbb okos robotporszívó, ami számos szenzorral rendelkezik és a Hekka európai raktárából áfa és vámmentesen rendelhető, ami a kedvezmény kóddal még olcsóbb lesz.

Proscenic M7 Pro robotporszívó

🔹Kupon : HU10

5200mAh kapacitású akkumulátorával, egy feltöltés alatt akár 250-300 négyzetmétert is képes feltakarítani. A Xiaomi robotporszívóinál megszokott tulajdonságokat kapjuk, azaz LDS szkennerrel is ellátták, amivel feltérképezi a lakást és egy virtuális térképen nem csak nyomon követhető a munkája, de különböző részeket is megadhatunk neki, hogy hol takarítson vagy éppen, hol ne takarítson ki.

Összesen 24 szenzorral látták el, maximum 2 centiméteres akadályon, küszöbön képes áthaladni, a mobiltelefonos alkalmazással pedig pofonegyszerű a vezérlése. A robotporszívó a kedvezmény kóddal 219$-ba kerül és az áfa és vámmentes európai raktárból küldik. Még a felmosás funkció sem maradt ki, mert a 600 milliliteres portartály mellett 110ml-es víztartállyal is rendelkezik az okos robotporszívó.

Hekka logo

Proscenic M7 Pro robotporszívó

🔹Kupon : HU10

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövessminket a Facebook-on.

Megosztás

Hozzászólás